Ücretsiz Kuş Verenler

Sahiplendirilecek 45 günlük cennet papağanları-ANKARA

Mavi maskeli ve fischer ebeveynin kuluçkalarından aldığım 4 adet  yaklışık 45 günlük cennet papağanlarımdan 3ü için yer darlığından dolayı sahiplendirmek istiyorum. Ankara içi elden teslim edebilirim.

istanbula gönderim yapma şansınız var mı? veya istanbula gelecek birisini bulabilirsek onunla gönderirmisiniz?

lament yazdı :

Mavi maskeli ve fischer ebeveynin kuluçkalarından aldığım 4 adet  yaklışık 45 günlük cennet papağanlarımdan 3ü için yer darlığından dolayı sahiplendirmek istiyorum. Ankara içi elden teslim edebilirim.

Maalesef, uzun yol yavrular için stresli olabiliyor.

arineksi yazdı :

istanbula gönderim yapma şansınız var mı? veya istanbula gelecek birisini bulabilirsek onunla gönderirmisiniz?

lament yazdı :

Merhaba ben bir tanesini almak istiyorum ve ankaradayım nereden uygunsa gelip alabilirim fakat iletişim bilginizi nasıl yapalım...isterseniz özelden veya 🔒 Üyelere Özel adresime gönderebilirsiniz

lament yazdı :

Ben almak isterim 1 tanesini kızım çok istiyor. Ankaradayım nereden isterseniz alabilirim. 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz 

Merhabalar, yavruları malesef sahiplendirdim.

alita yazdı :

Ben almak isterim 1 tanesini kızım çok istiyor. Ankaradayım nereden isterseniz alabilirim. 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz 

SELAM..İSMİM AHMET DALKIRAN..CENNET PAPAĞANLARINIZA GÖNÜLLÜ YUVA OLURUM.ANKARA DA SINIF ÖĞRETMENİYİM .ZAMAN ZAMAN OKULA DA GÖTÜRÜP ÖĞRENCİLERİME SEVGİSİNİ AŞILAMAK İSTERİM.. 🔒 Üyelere Özel

lament yazdı :

2 çift muhabbet bakıyorum yer sıkıntım yok.cennet papağanada bakabilirim 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz

lament yazdı :

Yavruları sahiplendirdim, ilgilenenlere alakalarından ötürü teşekkür ederim.

HEM SİZİN ADINIZA HEMDE YAVRULAR ADINA ÇOK SEVİNDİM..YENİ  YUVALARINDA İNŞALLAH ÇOK MUTLU OLSUNLAR..NE GÜZELLLL SAYGI VE SAĞLICAKLA KALINIZ..TÜM GÜZELLİKLER SİZLERLE OLSUN..

lament yazdı :

Yavruları sahiplendirdim, ilgilenenlere alakalarından ötürü teşekkür ederim.

Yanıtlamak için giriş yapın