Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
SİTE YONETIMINE
Son soruma deepfıshıngın cevap verdiginı son cevap dan gordugum halde baslıgı actıgımda deepfıshıngın bana yazmıs oldugu cevabı goremıyorum sıte yonetımın yardımcı olmasını beklıyorum
7945 no''lu mesajınıza verilen son cevap / son cevap veren doğru olarak görüntülenmektedir. Farklı bir mesaj ile ilgili sorun yaşıyorsanız mesaj numarasını belirtiniz. Saygılarımızla, HepsiEvcil.com
Hayır sadece 7945 nolu mesajda sorun yasıyorum 3tane cevap yazıldıgını goruyorum ama baslıgı actıgımda sadece sordugum soruyu gorebiliyorum
Merhaba, 7945 nolu mesaj ve bu mesaja gönderilen 3 adet cevabın görüntülenmesi ile ilgili herhangi bir sorun bulunmamaktadir. Browserinizin ayarlarini kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Browserinizin Cache ayari nedeni ile sayfanin güncel versionunu görmüyor olabilirsiniz. İnternet Explorer için : Araçlar (Tools) -> İnternet Seçenekleri (İnternet Options) -> Genel (General) Sekmesindeki Dosyalari Sil dügmesine tiklayin açılan pencere içindeki tüm çevirim dışı içerigi sil seçenegini işaretleyip tamam düğmesine basın. Saygılarımızla, HepsiEvcil.com
Forum yöneticisine! forum sayfalarını açtığımızda güncellenmiş yazıları göremiyoruz. önce aşağıda güncelle butonuna basmamız gerekiyor. ancak ilk açıldığında hep aynı ve eski sayfa çıkıyor. hatta yine forum başlıklar kısmına geldiğimizde yine eski sayfa çıkıyor. yine güncelle demek gerekiyor. foruma yeni katılan birinin bunu bilmesine imkan yok. bir de daha önce mesaj göndermediğimiz halde "bu mesaj daha gönce gönderilmiştir" diyor. bir türlü cevap yazamadığımız mesajlar var. aynı sorun kaplumbağa forumunda da var. bu sorun daha 2-3 gündür var. ilgilenirseniz seviniriz.
Bir önceki mesajımızda belirttiğimiz Interet Explorer Cache ayarlarını kontrol ettiniz mi ? Sorun büyük ihtimal ile internet explorer cache (önbellek) ayarlarınız ile ilgili. Onceki mesajımızdaki adımları takip ederek hali hazırda cache (Ön bellek) de bulunan eski web sayfalarını temizledikten sonra aşağıdaki adımları takip ediniz. - Internet Exploreri açınız - Tools (Araçlar) menüsüne tıklayın. En altta bulunan Internet Options (Internet Seçenekleri) menusune tıklayınız. Internet Options (Internet Seçenekleri) adında bir pencere açılacaktır. - Açılan pencere içinde 7 adet alt ekran yada sekme bulunmaktadır. (Örn: General (Genel), Security (Güvenlik), Privacy, Content (Içerik), Connections (Bağlantıar), Programs (Programlar), Advanced (Gelişmiş) ) - General yani genel sekmesi zaten açık oldugundan farklı bir sekmeye geçmenize gerek yok. Genel sekmesi içindeki Settings (Ayarlar) düğmesine tıklayın. Açılan Settings (Ayarlar) penceresinde en üstte alt alta sıralanmış 4 adet seçenek göreceksiniz. Bu seçenekler den en üstte bulunanını işaretler iseniz internet explorer ziyaret ettiğiniz web sayfalarının daima en güncel versonlarını görüntülemenizi sağlar. Bu bölümü uygulamanız şart değil. Sabit diskinizi daha performanslı kullanmak istiyorsanız aşağıdaki adımları da uygulayın. Aynı ekranda aşağıda bulunan Temprorary Internet Files Folder (Geçici internet dosyaları klasörü) ile ilgili ayarı da minimum düzeyde tutmanız faydalı olacaktır. Bu ayarı yatay cubuğu sağa doğru sürükleyerek en aza yani 1 MB boyutuna getirin. Bu çok gerekli değil ama böylece sabit diskinizin gereksiz yere kullanılmasını engellersiniz. HepsiEvcil.com - Teknik