Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

köpek arıyorum

iyi günler köpekleri çok seviyorum ve en yakın arkadaşım köpek hastası.malatya''da görev yapıyorum ve arkadaşımın dogum günü yaklaşıyor.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.dürüst konuşmak gerekirse cins benim için farketmez ama alman kurdu olursa sevinirim.kendinize iyi davranın şimdiden teşekkürler

img

shir81in

19 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

HER CINS safkan kopekler siparis uzerine ozel sekilde yurtdisindan getiriyorum. Alman kurt yavrusu fiyati seceresiz 400 euro , secereli 500 euro tum evraklar birlikte Istanbul teslim. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

İyi günler, Köpekleri seviyor olmanız çok güzel. Ancak köpek seviyor olmakla, onlara bakabilmek çok farklı. Çok fazla fedakarlık ve sorumluluk istiyor. Ve hediye olarak verilen köpekler, çok kısa bir zaman sonra geri geliyor. İyice düşündükten sonra karar verilmesi gerekiyor. Ve hala istiyorsanız, kızımın secereli ve veteriner kontrolü altında 13 günlük çok tatlı cocker yavruları var.

img

babyprincess

19 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba şuanda veteriner kontrolünde ve benim tarafımdan bakılan çok tatlı bir boxer yavrum var 2 aylık düşünürseniz 200 ytl...mail adresim [email protected]

img

balky

19 yıl 7 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavru boxer 200 ytl ilgilenirseniz samsun dayım. [email protected]

img

mınık_shop

19 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ