Kedime Eş Arıyorum

dişi kedimize eş arıyoruz esenyurt

merhaba 1 yaşında dişi kedimize eş arıyorum ilk kızışmasını atlattık bu ikinci kızışması acil erkek kedi arıyoruz yardımlarınızı bekliyoruz

delimideli yazdı :

merhaba 1 yaşında dişi kedimize eş arıyorum ilk kızışmasını atlattık bu ikinci kızışması acil erkek kedi arıyoruz yardımlarınızı bekliyoruz

Umarım kediniz Oglumuzu beğenir 1 yaşında british Shorthair numara 🔒 Üyelere Özel

Hala eş bulamadıysanız Bombay cinsi erkek kedim için iletişim 🔒 Üyelere Özel

delimideli yazdı :

merhaba bende istanbul anadolu yakası ataşehirde oturuyorum oğlumun ilk kızgınlık dönemi lilac rengi  zaten suan kızgınlık donemınde tüm aşıları tam  fotoğraflarını atmamı ıstersenız numaram 🔒 Üyelere Özel

Guest51624 yazdı :

Hala eş bulamadıysanız Bombay cinsi erkek kedim için iletişim 🔒 Üyelere Özel

delimideli yazdı :

Pabloask yazdı :

11 aylık erkek siyam kedimiz kızgınlık döneminde eve ikinci kedi almam ailemden dolayı mümkün değil  kedimizi evde ağırlayacak birini arıyoruz istanbul - başakşehirdeyiz ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşabilirsiniz 

delimideli yazdı :

Umarım kediniz Oglumuzu beğenir 1 yaşında british Shorthair numara 🔒 Üyelere Özel

merhaba istanbul ümraniye ulaşmak isterseniz 🔒 Üyelere Özel bizde oğlumuza eş arıyoruz

merhaba avrupa yakası sultangazide oturuyoruz tekir cins oğlumuza çiftleştirmek için eş arıyoruz eğer hala eş arayışınız var ise iletişime geçebilir miyiz? 🔒 Üyelere Özel

delimideli yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın