Ücretsiz Köpek Verenler

golden

Orjinal golden cinsi 8 yaşındaki kızımı kaybettim Evimde bakabilecegim bir Golden cins 0-6 aylık arası köpek istiyorum didimde  yaşıyorum. Kendim kadar iyi bakacağıma söz verebilirim ücretsiz vermek isteyenler lütfen yazsinlar her hangi bir canlıya para karşılığı sahip olmaya karşıyım. evim köpek bakmak için çok müsait müstakil ve bahçelidir  vermek istiyenler gelip yerimi görebilir.

3.5 yasinda erkek golden imi verebilirim.2 aylikken aldim ama is dolayisiyla maalesef oglumu acil sahiplendirmek istiyoruz.

Guest97863 yazdı :

Orjinal golden cinsi 8 yaşındaki kızımı kaybettim Evimde bakabilecegim bir Golden cins 0-6 aylık arası köpek istiyorum didimde  yaşıyorum. Kendim kadar iyi bakacağıma söz verebilirim ücretsiz vermek isteyenler lütfen yazsinlar her hangi bir canlıya para karşılığı sahip olmaya karşıyım. evim köpek bakmak için çok müsait müstakil ve bahçelidir  vermek istiyenler gelip yerimi görebilir.

Izmir karsiyakada oturuyorum.olumlu olumsuz yanit verirseniz memnun olurum

Merhabalar, köpeğiniz sahiplenmedi ise ilgilenmek istiyorum. 🔒 Üyelere Özel numarasından ulaşırsanız sevinirim 

cbt1967 yazdı :

Izmir karsiyakada oturuyorum.olumlu olumsuz yanit verirseniz memnun olurum

Yanıtlamak için giriş yapın