Kedime Eş Arıyorum

British Shorthair kedimize çiftlestirmek icin eş ariyoruz
erkek British Shorthair kedimize dişi british shorthair veya scottish fold kedi ariyoruz.

salih_bjk yazdı :
erkek British Shorthair kedimize dişi british shorthair veya scottish fold kedi ariyoruz.

Scottish fold dişi kedimiz var ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel 10 aylık asıları parazitleri tam istanbul beylikdüzü

Merhaba british shorthair kizimiz var lilac rengi 1yasinda suan kizginlik doneminde ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel watsapdan iletisime geçebilirsiniz resim gonderebiliriz.

8 aylik disi scottish fol kedim var. 🔒 Üyelere Özel e whatsapp tan yazabilirsiniz

salih_bjk yazdı :

8 aylik scottish fold kedim

var. İlgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel e whatsapptan yazabilirsiniz

salih_bjk yazdı :

merhaba hangi sehirdesiniz ..scothis foldkızmızvar ist anadolu yakasındayız

Guest19352 yazdı :

salih_bjk yazdı :

Scottish fold dişi kedimiz var ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel 10 aylık asıları parazitleri tam istanbul beylikdüzü

Merhaba. Biz de beylikdüzündeyiz. Scottish fold bir kızımız var.

Guest19352 yazdı :

salih_bjk yazdı :

Scottish fold kedim var ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel istanbul

salih_bjk yazdı :

Merhaba. 10 aylık erkek scottish fold kedimiz var. Hangi ildesiniz?

Dora_british yazdı :
Merhaba british shorthair kizimiz var lilac rengi 1yasinda suan kizginlik doneminde ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel watsapdan iletisime geçebilirsiniz resim gonderebiliriz.

Yanıtlamak için giriş yapın