Köpeğime Eş Arıyorum

ANKARA'DA DİŞİ CANE CORSO ,DOGO ARGENTİNO VEYA NAPOLİTEN MASTİFF ARIYORUM
CANE CORSO CİNSİ SİYAH RENKTE ,TEK GÖZÜ YEŞİL ,İRİ YAPILI VE YAKIŞIKLI OĞLUM PASCAL''A UYGUN CİNSTE BİR DİŞİ ARIYORUM. 🔒 Üyelere Özel

YOK MU KARDEŞİM BU CİNSLERDEN DİŞİSİ OLAN?????????

VAR hocam AmA istanbul uzak düşüyor Secereli dişi var bende 1 yasında

cengizhan özer istanbula uzaksın ama nerdesin lütfen izmirdeyim de...:)) 🔒 Üyelere Özel.tc bak bu benim oğlum bazil izmirdeysen ya da yakınsan irtibata geçelim..

Bende 2.5 yaşında güzel,siyah bir dişi 🔒 Üyelere Özel

arkadaşlar izmir içi cane corsa dişi eş arıyorum ilgilenenler mutlaka bana ulaşşsın 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel.tc bu benim köpeğim bazil ilgilenenleri bekliyoruum msn adresimeee ....

nihat kardeşim msn ekledim seniii sanırım benim için yazdınn mıı umarıım öölediir yanlış anlamamışımdırr izmir desindir umarım...:)))

YAAAWWWW KÖPEĞİM AZGINLIKTAN ÖLECEK:) N`OLUR BİRİSİDE ÇIKSIN ANKARADAYIM ,DİŞİ CANE CORSOM VAR DESİN ,ELİNİ AYAĞINI ÖPECEM...

AYYNENN ABBİ YA İZMİRDE DE YOK WALLLA SOYU KURUCAKK GARİPLERİİNNN YA BARİİ ÖÖLE AKLIMIZDA BULUNSUN BİRBİRİMİZ İÇİN ANKARA İZMİR İSTANBUL DA FALAN DENK GELİRSE YÖNLENDİRELİMM YANİİ:)))

slm beyler ben izmirdeyim , fakat benim 2 yaşında dişi bir pitim var ve onu cane corso ile çiftleştirmek istiyorum, gerçi daha tam olarak kızışmadı ama ben şimdiden bir erkek arıyorum eğer ilgilenen olursa 🔒 Üyelere Özel dan bana mail atabilirsiniz...

Yanıtlamak için giriş yapın