Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Dükkan malzemeleri...

Satılık dükkan malzemeleri... 2 adet show akvaryumu 130 ve 160 lık 16 lı set 12 adedi 60 lık 4 adet 120 lik tesisatlarıyla dolaplar 2 adet deniz akvaryumu ve malzemeleri..dükkan içi akvaryum kafes ve yemler kuşlar hepsine istenen 3 milyar gelin görün alınnnnn....538 515 28 71

img

sametkilic

19 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana 5 mılyara vercem demıstınız neyse fıyat dusmuz malzemelerınıze bakmaya gelcem ama ısten fırsat bulamıyorum umarım yakın zamanda gelcem tabı satmamıs olursanız parca parcada satmayı dusunuyormusunuz

img

kutluhann

19 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

5 milyar dükkan devir fiyatı idi şu an malzemelere verdiğim fiyat 3 milyar . parça parça yerine hepsinin olması daha iyi çünkü birbiri ile uyumlular erken gelip alan kazanır...

img

sametkilic

ÖZEL MESAJ

dükkanda olan malzemeler akvaryum malzeme ve balık kuşlar ıvız zıvır yaklaşık 1,5 milyar tutuyor(daha fazlada kaba hesap)setler dolaplar 2 show akvaryumu ve deniz akvaryumu da 1,5 dan saydım 3 milyar istiyorum türkiyenin neresinde dükkan açarsan ız açın yetecek malzeme çıkar(demirbaş olarak)

img

sametkilic

ÖZEL MESAJ

kardeş sana hayırlı işler malzemelerin fıyatı uygundur.inşallah satarsın suanda nakıtım yok eger olsa gercekten malzemelerını almaya talıptım ama sans napalım.eger nakıt ayarlama sansım olursa donerım sana eger olmazsada canımız saolsun.....SAYGILAR.....

img

kutluhann

19 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ