Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

GELECEĞİN ÇİÇEKLERİ İÇİN BİR DAMLA SU..

arkadaşlar merhaba! bir kampanyamız var.. sizlerle paylaşmak istedim.. fakat forumda bu bilgiyi nereye yazacagımı bilemediğim için BU kısmı seçtim.. eğer yanlışlık yapmışsam şimdiden özür dilerim hepinizden. sevgili arkadaşlar dost bir sitede kitap topama kampanyası başlatmış durumdayız..DENİZ FENERİ DERNEĞİ ve SEMPATİVET.NET AİLESİ OLARAK ortak bir çalışma hazırlandı.. ve geleceğin çiçekleri için kitap topluyoruz.. şimdiye kadar kimbilir ne kadar çok kitap okumuşuzdur değil mi.. peki ya bu kitaplar nerededir.. evimizin bir köşesinde raflarda çürümektedir.. işte amacımız bu raf bekleyen kitaplarla birer çiçek yaratmak.. kampanyanın amacı: eski kitaplarımız değerlensin!! bir çiçek daha açsın geleceği aydınlatsın!! ESKİ KİTAPLARINIZI GELECEĞİN ÇİÇEKLERİ İÇİN TOPLUYORUZ!! SİZ DE BİR DAMLA SU VERİN!! KAMPANYA AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ... http://gelecegincicekleri.sempativet.net ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUM.. NOT: Bu kampanya, www.sempativet.net in, Deniz Feneri Derneği nin desteğiyle gerçekleştirdiği, resmi bir Kitap Toplama Kampanyasıdır.

img

cerrenn

19 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ