Kedime Eş Arıyorum

İstanbul fatih kocamustafapaşa semtinden dişi scottish fold kedime damat arıyoruz

Kedimiz 11 aylık olup aşılarının tamamı yapılmıştır. ilgilenen arkadaşların irtibat numaraları bırakmalarını rica ederim.

Merhaba 1 yaşındaki  british Shorthair Oğluma Eş arıyorum, veliefendideyiz, mümkünse ağırlamak isteriz. Whatsup 🔒 Üyelere Özel

Guest93225 yazdı :

Kedimiz 11 aylık olup aşılarının tamamı yapılmıştır. ilgilenen arkadaşların irtibat numaraları bırakmalarını rica ederim.

Merhaba, bizim oğlumuz da 15 aylık ve tüm aşıları tam bir british shorthair blue point, kendisine eş arıyoruz. İlgilenirseniz mail ile irtibata geçelim. 🔒 Üyelere Özel

Guest93225 yazdı :

🔒 Üyelere Özel 

Guest93225 yazdı :

16 aylık tüm aşıları tam,british shorthair kedim var. Irtibasa geçersek çok memnun olurum.

16 aylık tüm aşıları tam,british shorthair kedim var. Irtibasa geçersek çok memnun olurum.

Guest93225 yazdı :

15 aylik british shorthair kedim var. Tum asilari tamam. Irtibata gecersek cok sevinirim. 🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın