Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

scottish fold yavru kedi

merhaba. 2-3 aylık safkan scottish fold dişi kedi arıyorum.. petshoplara güvenmediğim için  sahibinden olması önemli. istanbul içi gelip alabilirim.

kediscbr yazdı :

merhaba...  safkan scottish fold dişi kedi arıyorum.. petshoplara güvenmediğim için sahibinden olması önemli. istanbul içi gelip alabilirim.

Merhaba :) British shorthair anne ve scottish fold babanın 40 günlük yavrusu scottish disi Safkan kedim var 🔒 Üyelere Özel adlı numara ile irtibata geçebilir fotograflarini gorebilirsiniz :)

kediscbr yazdı :

merhaba. 2-3 aylık safkan scottish fold dişi kedi arıyorum.. petshoplara güvenmediğim için  sahibinden olması önemli. istanbul içi gelip alabilirim.

Merhaba :) British shorthair anne ve scottish fold babanın 40 günlük yavrusu scottish disi Safkan kedim var 🔒 Üyelere Özel adlı numara ile irtibata geçebilir fotograflarini gorebilirsiniz :)

kediscbr yazdı :

Ayrıca pet Shop değilim verme bedenim ise evde annesi var ikisinede bakmakta zorluk çekiyorum

Yanıtlamak için giriş yapın