Kedime Eş Arıyorum
Ben ankara tandoğandan uğur. Safkan HONEY BEAR cinsi erkek kedim var ve çiflesme döneminde ararsanız tanıstırabiliriz 🔒 Üyelere Özel
Merhaba,
Bizimde chincilla- scotish karması oğlumuz var 0-🔒 Üyelere Özel numaradan arayabilirsiniz.Oğlumuz tam çiftleşme döneminde 9 aylık
Selam, eş bulabildiniz mi, acilen görüşelim; 0533030altıbeşaltısıfır
Chinchila, bembeyaz yakışıklı oğlumuz var, fotolarını paylaşayım. Ankaradayız.
Selam, eş bulabildiniz mi, acilen görüşelim; 0533030altıbeşaltısıfır
Chinchila, bembeyaz yakışıklı oğlumuz var, fotolarını paylaşayım. Ankaradayız.
Merhabalar;
Kızımın Chincilla erkek beyaz kedisi var.Adı paspas.Bizde kendisine eş arıyoruz.Kızınızla tanışmak istiyor.....
cep:🔒 Üyelere Özel (hasan)
Eryaman \ Ankara
Merhaba,
Bizimde chincilla- scotish karması oğlumuz var 0-🔒 Üyelere Özel numaradan arayabilirsiniz.Oğlumuz tam çiftleşme döneminde 9 aylık
Merhabalar;
Kızımın Chincilla erkek beyaz kedisi var.Adı paspas.Bizde kendisine eş arıyoruz.Kızınızla tanışmak istiyor.....
Eryaman \ Ankara
Merhaba,
Merhabalar;
Kızımın Chincilla kedisi var adı paspas.Kendisi kızınıza talip , tanışmak iğstiyor...
tel:🔒 Üyelere Özel(hasan)
Eryaman \Ankara
Merhaba,
Benim saf kan erkek van kedim var. neredeyse 1 yaşında.
gözü mavi 1 gözü sarı.
Kendisine bir gelin bulmam gerekiyor.İlgilenirmisniz.
sıfır burun kedi mi
Merhabalar;
Eryaman \ Ankara
Merhaba,