Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Deepfıshınge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Selam DEEPFISHING Yeni akvaryum aldıgımda senden aldıgım bılgılerle papagan ve cıkletın ıyı bır secım oldugunu dusunuyorum 1 mıdas 3 papagan mı atıcam? 4tane frontosam var 2disi 2erkek iki erkek sorun olucagı ıcın 3tane daha disi atsam olurmu bunun yanında baska balık turu olarak astronot ama bilyapta astronot icin sadece cok tecrubeliler için diyor bu dogrumu baska frontosa ve papaganla uyum saglaya bilcek degerlı düzenli yavru verebilecek bir balık bilyomusun birde bir soru yazmıstım tum balık turlerı icinde bulunduran resiminden tut tüm ozelliklerini üremesini yemini anlatan bir kitap veya site biliyormusun
Nerdesin..................................................... Yardımına ıhtıyacım var
hayirdir deepfishing normalde sordugum sorulara 1gun icinde cevap gelirdi 3gundur cevap yok YASIYOMUSUN
Selam Alperen_FB ,
Dostum işlerim yoğun her zaman gelemiyorum nete..Ahli,Sarı prenses besleyebilirsin akvaryumunun boyutları büyük olmalı.Bence tek tür frontoza besle anlaşılan sen ticaretinide yapacaksın :)))
Bütün Yönleriyle Akvaryum
Yayınevi : Dost Kitabevi Yayınları
Yazarı : Peter W. SCOTT
Çevirmen : Özgür TEK
Yazarı : Dick MILLES
Çevirmen : Eshar KÜTEVİN * Ziya KÜTEVİN
Akvaryum Bakımı; akvaryum balıklarınızın düzenli bakımı için eksizsiz şekilde hazırlanmış pratik rehber... Her konuda balığınızın iyi beslenmesi, iyi durumda olması için geniş bilgilerle donatılmış el kitabı...
Bu kitap İngiliz Su Ürünleri Federasyonu Konseyi Üyesi Dick Mills tarafından hazırlanmış. Dick Mills, Balık Bakımı konusu üzerinde isim yapmış ve bu tür pek çok eserleri olan bir yazar.
Cinsleri hakkında bir rehber Tümüyle renkli resimler ve 120 çeşit akvaryum balığı hakkında bilmen gereken her türlü bilgi...
Öğütler ve bilgiler;
Örnek balık seçiminden beslenmeye; üretiminden yavru balık büyütmesine kadar her türlü pratik bilgi...
Akvaryumun kurulması;
Fotoğraflar ile adım adım anlatılmış balık bakımının çeşitli sistemleri için su tanklarını kurulmasının tek tek anlatımı...
"Bu kitap, balıkların büyüleyici dünyasıyla ilgilenen herkes için bir GEREKSİNİMDİR."