Kedime Eş Arıyorum

British shorthair kızımız icin Damat (istanbul)
British shorthair kızımız için British shorthair veya scottish fold erkek kedi arıyoruz iletisime gecebilirsiniz Istanbul kucukcekmece

bizde küçükçekmecede oturuyoruz iki scottish fold kedimiz var ikiside erkek. biri 8 aylık diğeri de 1 yaşında . 8 aylık olan gri.1yaşında olan whiskas. bizde dişi british shorthair sevgili arıyoruz :) numaramız: 🔒 Üyelere Özel

scottish fold kedime acil eş maltepe. Dragostayım 🔒 Üyelere Özel

Scottishfold_Dino yazdı :

merhaba bende istanbul anadolu yakası ataşehirde oturuyorum oğlumun ilk kızgınlık dönemi lilac rengi  zaten suan kızgınlık donemınde tüm aşıları tam  fotoğraflarını atmamı ıstersenız numaram 🔒 Üyelere Özel

istanbulbritish34 yazdı :
British shorthair kızımız için British shorthair veya scottish fold erkek kedi arıyoruz iletisime gecebilirsiniz Istanbul kucukcekmece
Merhaba, Halkalı'da oturuyoruz. Yakışıklı bir scottishfold oğlumuz var ve o da kendine bir eş arıyor. 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel den görüşebiliriz.

Erkek Scotish fold kedimize eş arıyoruz bizde ümraniye de oturuyoruz.🔒 Üyelere Özel Kemal 

istanbulbritish34 yazdı :

:British Shorthair  SİYAH SARI GÖZLU KEDIM VAR KADİKÖY ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM
AŞILARITAM.KEDİME BEYAZ MAVI GÖZLÜ ERKEK FOLD ARIYORUM
İLETİŞİM: TEL 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın