Kedime Eş Arıyorum

ERKEK İRAN KEDİME EŞ ARIYORUM İLGİNİZE ACİLL...

İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA İKAMET ETMEKTEYİM . ACİL DİŞİ Bİ İRAN KEDİSİ ARIYORUM...

merhaba tekir ve iran kırması kızımıza eş arıyoruz ilgilenir misiniz

syorul yazdı :

İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA İKAMET ETMEKTEYİM . ACİL DİŞİ Bİ İRAN KEDİSİ ARIYORUM...

Biz de kızımıza eş arıyoruz ancak bizim kızımız evden ayrılınca bunalıma giriyor. Eğer sizin için de uygunsa oğlunuzu içgüveysi almak istiyoruz. 🔒 Üyelere Özel Naciye Çakmak

syorul yazdı :

1.5 yaşında iran chincilla cinsli dişi kedim çiftleşmek istiyor irtibata geçersek harika olur aciiil mailim 🔒 Üyelere Özel 

syorul yazdı :

merhabalar bizdede saf iran kedimiz var dişi ilgilenirseniz  çiftleştırmek isteriz 🔒 Üyelere Özel

ozctech yazdı :

merhaba tekir ve iran kırması kızımıza eş arıyoruz ilgilenir misiniz

syorul yazdı :

Benım kızım var 1 yasında iran kedısı bende ona acil es arıyorum bende avrupa yakasnda yasıyorum 

syorul yazdı :

9 Aylık Chincilla dişi kedimiz için arayışımız bulunmakta.Hala ilgileniyorsanız,geri dönüş bekliyoruz.🔒 Üyelere Özel

syorul yazdı :

Disi iran kedim icin kedinize talibiz whatsapp no alabilir miyim

syorul yazdı :

syorul yazdı :

Mrb İran Persian kızım var goriseblrz

1,5 yasında norvegian forest dişi kedim var tum asıları herseyi tam bir onceki esi iran kedisiydi  istanbul avrupa yakası bahcelievlerdeyiz  uygunsanız gorusturelim

Yanıtlamak için giriş yapın