Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

cinsi önemli değil küçük ırk sahiplenmek istiyoruz

apartman dairesinde bakacagım için özellikle KÜÇÜK IRK olması yeter ailemize yeni bir fert arıyoruz  (ücretsiz)

img

cidosaziz

11 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim çok tatlı bir beaglim war yalniz 7 yasinda ama egitimli saglik sorunum nedeniyle ona bakabilecek birini ariyorum sicak bir yuva ariyorum ilgilenirseniz çok sevinirim.

cidosaziz yazdı :

apartman dairesinde bakacagım için özellikle KÜÇÜK IRK olması yeter ailemize yeni bir fert arıyoruz  (ücretsiz)

img

Rigoletto

11 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba

Hangi şehirde oturuyorsunuz?Bizimde 3 tane terrier  4 aylık erkek yavrularımız var.Ailenin bir ferdi gibi görebilecek,onları ömürleri boyunca çok sevecek ,evde bakabilecek aileler arıyoruz da..

MUKADDER ERGİN

TEL:0533  5546934

cidosaziz yazdı :

img

MUKADDER

11 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben isterim mukadder hanım hangi ilde acaba 

MUKADDER yazdı :

Merhaba

Hangi şehirde oturuyorsunuz?Bizimde 3 tane terrier  4 aylık erkek yavrularımız var.Ailenin bir ferdi gibi görebilecek,onları ömürleri boyunca çok sevecek ,evde bakabilecek aileler arıyoruz da..

MUKADDER ERGİN

cidosaziz yazdı :

img

Onur7107

11 yıl 10 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben isterim hangi ilde acaba

MUKADDER yazdı :

Merhaba

MUKADDER ERGİN

cidosaziz yazdı :

img

Onur7107

11 yıl 10 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ