Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Labrador yavrusu arıyorum.
Merhaba,
Sahiplenebileceğim bir dost edinmeye karar verdiğimde bunun labrador olmasını istedim. Günlerdir gece gündüz sahiplendirmek isteyen bir labrador yavrusu arıyorum fakat bulamadım. Bulduklarımda çoktan sahiplendirmişlerdi. Eğer labradorunuz yeni doğum yapmışsa yahut üç ayı geçmeyen ufak labradorunuz varsa bana ulaşabilirsiniz. Satın alımına karşıyım çünkü bunu yaptığımız sürece uygulanan ticareti desteklemiş olacağız. Bu yüzden sahiplenmeyi çok istiyorum. Kendim muğlada oturuyorum fakat şu an kısa süreliğine edirnedeyim. Eğer labradorunuz varsa ulaşım konusunda sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum bir yol bulunabilir mutlaka. Yavru erkek olursa daha çok sevinirim nihayetinde insanlar yapabilecekleri şeyleri istemeliler ve ben erkek bir yavruya daha iyi bakabilirim. İletişim telefonum : 0541 832 89 15. Yalnız lütfen ama lütfen gerçekten bir yavruyu sahiplendirmek isteyenler arasın. Çünkü geçenlerde düşüncesiz adamın biri köpeğim var diyerek yersiz yersiz konuşmuştu. O düşünemediği beyniyle neleri çıkarıp çarpıp böldüyse artık köpeği almak için kendisiyle duygusal anlamda yakınlaşabileceğimi düşündü. O yüzden lütfen gerçekten yavrunuza yuva arıyorsanız arayın. Şimdiden teşekkürler, iyi günler.