Ücretsiz Köpek Verenler

labrodorumu ücretsiz veriyorum

mrb arkadaslar 

işim dolayısı ile ilgilenemediğim zeytini ücretsiz sahiplendireceğim.taşıma çantasınıda yanında vereceğim fakat sahıplenmek isteyen arkadaslar gelip almalılar.parazit aşıları yapıldı.acil sahiplendirmek istiyorum zamanım kısıtlı .İstanbul avcılar korcan ertas 🔒 Üyelere Özel

merhabalar , 

ben sahıplenmeyı cok ıstıoyrum labrador cok uzun zamandır arıyorudm zaten eger ıstersenız almayı cok ıstıyorum . maıl adresım 🔒 Üyelere Özel numaram 🔒 Üyelere Özel sızın numaranızı aradım fakat sureklı suan ulasılamıyor dendıgı ıcın numaramı ve maıl adresımı vermek ıstedım 

delevery yazdı :

mrb arkadaslar 

işim dolayısı ile ilgilenemediğim zeytini ücretsiz sahiplendireceğim.taşıma çantasınıda yanında vereceğim fakat sahıplenmek isteyen arkadaslar gelip almalılar.parazit aşıları yapıldı.acil sahiplendirmek istiyorum zamanım kısıtlı .İstanbul avcılar korcan ertas 🔒 Üyelere Özel

tekırdagda oturuyorum..

uzun zamandır yuvamıza katacagımız bebegımızı arıorduk..

onceden golden yavruma baktım..

ıletısım bılgım :

🔒 Üyelere Özel

bebegı aldıktan sonra ıstedıgınız zaman ulasabılırsınız ...

lutfen olumlu cevabınızı beklıorum...

delevery yazdı :

mrb arkadaslar 

delevery yazdı :

yavru sahıplendırılmıstır .tesekkurler. ılgınız icin...

arkadaslar yavru sahıplendırıldı ılanı kaldıramıyorum ....

🔒 Üyelere Özel SAHİPLENMEK İSTERİM

delevery yazdı :

mrb arkadaslar 

Yanıtlamak için giriş yapın