Ücretsiz Köpek Verenler

ucretsiz pomerian cinsi köpek

arkadaşlar evleneceğim için pomerian cinsi köpeğimi vermek zorundayım bakabileceğini düşünen arkadaşlara herşeyiyle birlikte sahiplendirmek istiyorum isteyen arkadaşlara foto gönderebilirim

ahtapot_ist yazdı :

köpeğinizi sahiplenmek istiyorum bana dönüş yaparsanız sevinirim  telim 🔒 Üyelere Özel

ilan hala geçerli mi yada verdiniz mi ?

ahtapot_ist yazdı :

arkadaşlar evleneceğim için pomerian cinsi köpeğimi vermek zorundayım bakabileceğini düşünen arkadaşlara herşeyiyle birlikte sahiplendirmek istiyorum isteyen arkadaşlara foto gönderebilirim

ahtapot_ist yazdı :

Slm benim bır kopegım var ve ona bır arkadas ısıtıyorum eğer sızde  uygun gorursenız sahıplenebılırım

ceren41 yazdı :
Eger sahiplenmediyse ben cok istiyorum lutfem donus yapin

mail adresiniz nedir

eger dostunu birisine wedmediysen ben sahiplenmek isterim 

ahtapot_ist yazdı :

Eger hala elinizdeyse bn istiyorum tamda istediğim köpek

Küçüklüğümden beri böyle bir cinsle yaşamak istedim yaşım 19 belki hayallerim için geç değildir nedersiniz ben izmir karşıyaka tersanede oturuyorum .. evimin karşısı sahil onla her gün doyasıya gezer oynarım çok istiyorum eğer sizde uygun görürseniz cevabınızı bekliyorum allah mutlu mesut bahtiyar etsin (: Adım anıl Numaram 🔒 Üyelere Özel .. msn adresim : 🔒 Üyelere Özel

Merhaba, sahiplendirilmediyse görüşmek isterim facebook üzerinden de dönüş yapabilirsiniz mail adresim ile aynıdır. Mail: 🔒 Üyelere Özel

ahtapot_ist yazdı :

köpeğinize haala bi sahip bulamadıysanız ben sahiplenmek istiyorum ve mümkünse foto gönderebilirmisinz   🔒 Üyelere Özel

ahtapot_ist yazdı :

köpeğinize haala bi sahip bulamadıysanız ben sahiplenmek istiyorum ve mümkünse foto gönderebilirmisinz   🔒 Üyelere Özel

ahtapot_ist yazdı :

Merhaba.. İlanınızı gördüm ve köpeğinizi sahiplenmek istiyorum.. Kuşadasında yaşıyorum fakat şehir dışına çıkma imkanım yok.. Cevabınızı bekliyorum.. Köpeğinizin fotolarını gönderirseniz sevinirim.. Teşekürler..

Yanıtlamak için giriş yapın