Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

2 aylık golden yavruma aile arıyoruM YARDIMMM

2 AYLIK ERKEK GOLDENİM VAR MECBURİYETDEN DOLAYI SAHİPLENMEK İSTEYEN GERÇEKDEN BAKIP SEVEBİLCEK AİLE ARIYORUM.AŞI KARNESİDE MEVCUTTUR.

img

redcitymouse

12 yıl 1 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] mailim den resmını atarsanız konusalım

redcitymouse yazdı :

2 AYLIK ERKEK GOLDENİM VAR MECBURİYETDEN DOLAYI SAHİPLENMEK İSTEYEN GERÇEKDEN BAKIP SEVEBİLCEK AİLE ARIYORUM.AŞI KARNESİDE MEVCUTTUR.

img

taekwonwocu

12 yıl 1 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected]

yukarıdaki adrese resimleri paylaşırsanız sahiplenmek isterim.

redcitymouse yazdı :

img

ulash34

12 yıl 1 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] mesaj atın lütfen köpeği çok istiyorum ona çok iyi bakabilirim

redcitymouse yazdı :

img

tuba095

12 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] lütfen msj atın köpeğinize çok iyi bakacağıma inanıyorum

redcitymouse yazdı :

img

tuba095

12 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ücretsiz köpek arıyorum yavru olması tercih sebebidir ...

img

Ad_ana

12 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar Oğlumuzuz Sahiplenmek İstiyorum Ona Sıcak Bir Yuva Vermek Ve Ailemin 4.Bir Parçası Yapmak İstiyorum Evimiz Bahçelidir Geri Dönüş Yapmak İsterseniz Mesaj Atarak Veya 0541 238 19 98 Bun Numaradan Ulaşabilirsiniz Teşekkürler. :) 

redcitymouse yazdı :

img

selikme01

12 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb ben ona çok iyi bakabilirim temiz ormanlık alana çok yakın bahçeli kendimize ait evimiz var eğer sizde uygun görürseniz ben alabilirim çocukluğumdan beri köpek besliyorum istediğiniz zamanda görmeye gelebilirsinizde numaram 05393612167

redcitymouse yazdı :

img

mstafa3424

12 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] adresime mail atarsanız yavruları sahiplenmek isterim

img

tariktoklu

12 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb ben yavruya talibim istanbulda oturuyorum size çok iyi bakacağıma dair garanti verebilirim evimiz kendimize ait ve bahçelidir eğer sizde uygun görürseniz ben  alabilirim

redcitymouse yazdı :

img

mstafa3424

12 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ