Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

küçük ırk yavru köpek

Küçük ırk yavru köpek arıyorum. Kızımın köpeklere olan aşırı sevgisi benim kendimi  burada bulmama sebep oldu.  :) okula giderken , okuldan dönerken mahallede kaç köpek kaç kedi varsa hepsi kızımın 40 yıllık arkadaşı gibi. Kısacası bakım konusunda sıkıntı çeken arkadaşımız varsa içi rahat  ve gözü arkada kalmayacak bir şekilde teslim edebilir. 

img

mustafademirbag

12 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,

çalışma saatlerim dolayısı ile çok fazla ilgilenemediğim pug cinsi köpegimi sahiplendirmek istiyorum. temmuzda 2 yaşına basacak. düşünürseniz [email protected] aderesinden ulaşabilirsiniz.

mustafademirbag yazdı :

Küçük ırk yavru köpek arıyorum. Kızımın köpeklere olan aşırı sevgisi benim kendimi  burada bulmama sebep oldu.  :) okula giderken , okuldan dönerken mahallede kaç köpek kaç kedi varsa hepsi kızımın 40 yıllık arkadaşı gibi. Kısacası bakım konusunda sıkıntı çeken arkadaşımız varsa içi rahat  ve gözü arkada kalmayacak bir şekilde teslim edebilir. 

img

rakca2000

12 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 aylık erkek goldenim var ilgilenirseniz yardmcı olurum

mustafademirbag yazdı :

img

redcitymouse

12 yıl 3 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ