Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

15 aylık orjinal Golden Dişi

1 aylık iken almış olduğumuz orjinal dişi Golden'ımıza  evde bakamadığımz için; gerçekten iyi bakılacağına inanabileceğimiz bir yuvaya sahiplendirmek istiyoruz.

İlgilenenler kontakt kurabilir.

05368708964

img

schmieden

12 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

nerde oturuyorsunuz 2 yıldır  arıyorum açıkcası ahyvanların alınıp satılmasını sevmediğim için sahiplenmek üzere arıyorum dönüş yaparsanız sevinirim  [email protected]

schmieden yazdı :

1 aylık iken almış olduğumuz orjinal dişi Golden'ımıza  evde bakamadığımz için; gerçekten iyi bakılacağına inanabileceğimiz bir yuvaya sahiplendirmek istiyoruz.

05368708964

img

yeldaaskan

12 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba. Goldeninizi sahiplenmek istiyorum. Hangi sehirdesiniz acaba?

schmieden yazdı :

05368708964

img

rougee

14 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben mersinde oturuyorum ve golden hastasıyımmm en büyüm isteğim bir golden sahibi olmak ama çook pahalı diye almıyorum eğer uygun görürseniz diren.algul3349@ e postama mail atınnn bekliyorum ne olur.)

schmieden yazdı :

05368708964

img

dirEn

12 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ