Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

mutlaka ulaşın lütfen

yeni doğmuş golden sahibi olmak istiyorum.bakımı konusunda deneyimliyim 🔒 Üyelere Özel

2 aylık cocker yavrumuz var. tamamen ücretsiz. parazit aşısı yapılmış,taşıma kabı,15 kglık maması ,aşı karnesiyle tamamen ücretsiz.Tuvalet eğitimi vardır. Yalnızca iyi bakacağınızdan emin olmalıyız. İletişime geçtiğiniz taktirde fotoğraflarnı gödereceğiz.

yelda_basak yazdı :

yeni doğmuş golden sahibi olmak istiyorum.bakımı konusunda deneyimliyim 🔒 Üyelere Özel

mrb bende 8 aylık saf golden var çocuğumun tüye kıla alerjisi olduğundan vermek zorundayımm her türlü komutu alır tuvalet alışanlığı vardır kesinlikle havlamaz daire yaşayabilir ben şirinevlerde ikamet ediyorum ist  o🔒 Üyelere Özel

yelda_basak yazdı :

caqla yazdı :

mrb bende 8 aylık saf golden var çocuğumun tüye kıla alerjisi olduğundan vermek zorundayımm her türlü komutu alır tuvalet alışanlığı vardır kesinlikle havlamaz daire yaşayabilir ben şirinevlerde ikamet ediyorum ist  o🔒 Üyelere Özel

yelda_basak yazdı :

ilginize teşekkürler cockerın resimlerini bana gönderebilirmisiniz birde hangi şehir ve semttesiniz onuda yazarsanız ulaşımı nasıl sağlayacağımıza bakarız. çok teşekkür ederim.saygılar...

Yanıtlamak için giriş yapın