Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
mutlaka ulaşın lütfen
yeni doğmuş golden sahibi olmak istiyorum.bakımı konusunda deneyimliyim [email protected]
2 aylık cocker yavrumuz var. tamamen ücretsiz. parazit aşısı yapılmış,taşıma kabı,15 kglık maması ,aşı karnesiyle tamamen ücretsiz.Tuvalet eğitimi vardır. Yalnızca iyi bakacağınızdan emin olmalıyız. İletişime geçtiğiniz taktirde fotoğraflarnı gödereceğiz.
yeni doğmuş golden sahibi olmak istiyorum.bakımı konusunda deneyimliyim [email protected]
mrb bende 8 aylık saf golden var çocuğumun tüye kıla alerjisi olduğundan vermek zorundayımm her türlü komutu alır tuvalet alışanlığı vardır kesinlikle havlamaz daire yaşayabilir ben şirinevlerde ikamet ediyorum ist o507 633 5021
mrb bende 8 aylık saf golden var çocuğumun tüye kıla alerjisi olduğundan vermek zorundayımm her türlü komutu alır tuvalet alışanlığı vardır kesinlikle havlamaz daire yaşayabilir ben şirinevlerde ikamet ediyorum ist o507 633 5021
ilginize teşekkürler cockerın resimlerini bana gönderebilirmisiniz birde hangi şehir ve semttesiniz onuda yazarsanız ulaşımı nasıl sağlayacağımıza bakarız. çok teşekkür ederim.saygılar...