Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

mutlaka ulaşın lütfen

yeni doğmuş golden sahibi olmak istiyorum.bakımı konusunda deneyimliyim [email protected]

img

yelda_basak

12 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 aylık cocker yavrumuz var. tamamen ücretsiz. parazit aşısı yapılmış,taşıma kabı,15 kglık maması ,aşı karnesiyle tamamen ücretsiz.Tuvalet eğitimi vardır. Yalnızca iyi bakacağınızdan emin olmalıyız. İletişime geçtiğiniz taktirde fotoğraflarnı gödereceğiz.

yelda_basak yazdı :

yeni doğmuş golden sahibi olmak istiyorum.bakımı konusunda deneyimliyim [email protected]

img

gngr09

12 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb bende 8 aylık saf golden var çocuğumun tüye kıla alerjisi olduğundan vermek zorundayımm her türlü komutu alır tuvalet alışanlığı vardır kesinlikle havlamaz daire yaşayabilir ben şirinevlerde ikamet ediyorum ist  o507 633 5021

yelda_basak yazdı :

img

caqla

12 yıl 3 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

caqla yazdı :

mrb bende 8 aylık saf golden var çocuğumun tüye kıla alerjisi olduğundan vermek zorundayımm her türlü komutu alır tuvalet alışanlığı vardır kesinlikle havlamaz daire yaşayabilir ben şirinevlerde ikamet ediyorum ist  o507 633 5021

yelda_basak yazdı :

ilginize teşekkürler cockerın resimlerini bana gönderebilirmisiniz birde hangi şehir ve semttesiniz onuda yazarsanız ulaşımı nasıl sağlayacağımıza bakarız. çok teşekkür ederim.saygılar...

img

yelda_basak

12 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ