Ücretsiz Köpek Verenler

7 aylık golden

7 aylık golden tuvalet eğitimi var dişi otur kalk komutlarını biliyor evde bakamadığımız için veriyoruz iyi bakıcak birine vermek istemekteyiz

Merhaba Ben 15 yaşındayım Evde 4 kişiyaşıyoruz Evimiz2 katlı olup bahçeside var.20 yaşındaki ablamla birlikte bir yavru golden almak istiyoruz.İstanbul/Hasan Doğan Spor Kompleksinin yanında oturuyoruz.Ailecek hayvanları seviyoruz.Benim kendime ait 25 Güvercinim 2 Muhabet kuşum,1 de hint ülbülüm var.Bir hayvan sever olarakta Köpek almak istiyoruz Face Book ta ekleyip resimleri gösterirseniz sevinirim.🔒 Üyelere Özel

karamel7 yazdı :

7 aylık golden tuvalet eğitimi var dişi otur kalk komutlarını biliyor evde bakamadığımız için veriyoruz iyi bakıcak birine vermek istemekteyiz

merhabalar öncelıkle ılanınız ıcın tesskur ederım bahcem vqardır ve uygun gorursenız konusmak ısterım sızınle..

karamel7 yazdı :

karamel7 yazdı :

golden arıyorum karamanda müstakil evim var daha öncede 4-5 ayrı ırk köpek besledim ilgilenirseniz sahiplenmek isterim 🔒 Üyelere Özel

MERHABALAR GOLDEN SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM DAHA ÖNCE BİR KAÇ AYRI IRK KÖPEK BESLEDİM EĞER MÜMKÜNSE GÖRÜŞMEK VE SAHİPLENMEK İSTERİM  🔒 Üyelere Özel

karamel7 yazdı :

hala sahiplenen olmadıysa ben sahiplenmek isterim 🔒 Üyelere Özel

karamel7 yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın