Ücretsiz Kedi Verenler

SCOTTISH FOLD YAVRU KEDI ARIYORUM
Merhaba..Gonullu olarak evimi yavru bir kediyle paylasmak ; onu buyutmek istiyorum. Sakin huyunu sevdigim icin bilhassa Scotish Fold cinsini yazdim. Lutfen bu cinsten kedisi olmayanlar yazmasin; fakat yavru Scottish Fold kedisi olan ve bakamayan varsa seve seve evimi onun icin acabilirim. Umarim bir yavu edinebilirim ....

Merhaba istediginiz cins bende var.ararsaniz yardimci olabilirim.size 🔒 Üyelere Özel

serpil3434 yazdı :
Merhaba istediginiz cins bende var.ararsaniz yardimci olabilirim.size 🔒 Üyelere Özel
merhaba 2013 diyor ama hala elinizde yavru scottish varmı çok aradım bulamadım:)

serpil3434 yazdı :
merhaba 2013 diyor ama hala elinizde yavru scottish varmı çok aradım bulamadım:)

Yavru bir kedi sahiplenmek istiyorum 🔒 Üyelere Özel

CİNS KEDİ ARIYORUM İRAN KEDİSİ YADA HERHANGİ Bİ CİNS KEDİ AMA GERCEKTEN SAHİPLENMEK İSTİYORUM

British shorthair erkek ve scottish fold disi yavru kedilerim var ücretli sahiplendirilicek tamamen safkanlar fotoğrafları için whatsappdan yapabilirsiniz :) 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın