Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
Antalya'da 8 aylık Golden köpeğimiz için yuva arıyoruz. - 3.sayfa
Yeni evleneceğimiz ve yeni evimiz küçük olacağı için nişanlım ile anne altından aldığımız erkek golden yavrumuzu ona iyi bakabilecek , sürekli irtibat halinde olabileceğimiz yeni bir aileye sahiplendirmek istiyoruz.. Aşıları, eğitimi ve mamaları her zaman birinci sınıf olmuştur... Antalya da ikamet ediyoruz..
eger hala yavruya yuva bulamadıysanız eşim ve ben talibiz ama kuşadasında yasıyoruz evımız kendımızın ve mustakıl sızı davet etmek ısterız gelıp gorursenız ıcınız emınım cok rahatlayacaktır kasımda yenı evlendık adakule otelının karsısında ruya vıllalarında ama yola uzak ıc kısımda oturuyoruz olumlu ya da olumlu cevabınızı beklıyoruz [email protected]..
Yeni evleneceğimiz ve yeni evimiz küçük olacağı için nişanlım ile anne altından aldığımız erkek golden yavrumuzu ona iyi bakabilecek , sürekli irtibat halinde olabileceğimiz yeni bir aileye sahiplendirmek istiyoruz.. Aşıları, eğitimi ve mamaları her zaman birinci sınıf olmuştur... Antalya da ikamet ediyoruz..
Merhaba ben eskişehirde oturuyorum YAvruyu sahiplendirmediyseniz talibiz. Antalyada Teyzem oturuyor o alıp Eskişehire getirebilir .
mrb ben antalyada ikamet ediorum.. Sahiplenen olmadıysa yavruyu ben sahiplenmek istiorum.. sizinle nasıl bağlantı kurabiliriz ?