Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ücretsiz golden retriever köpek arıyorum çünkü lütfen okuyun

bayramda 2 aylık safkan golden retrievirem çalındı  3 yaşındaki kızım için almıştım 400 tl verip kızım onun arkasından çok üzüldü bizimde bir daha alma ihtimalimiz olmadığı için  köpeğine bakamayan vermek isteyen olursa lütfen acilen bizimle irtibata geçsin 0542 564 09 02  iki aylık erkek golden retriever olması  önemli ona çok iyi bakacağımıza emin olabilirsiniz evimiz bahçeli denizlide oturuyoruz

img

julibjk

12 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar bizim 8 aylık bir goldenımız var. Nişanlım yalnız yaşadığı için almış kendisi öğretmen ancak yeni evimiz onun için küçük olacak bu yüzden iyi bakabilecek birisine sahiplendirmeyi düşünüyoruz. Bakımları ve eğitimi çok iyi verildiği için nişanlım sürekli irtibat halinde olabileceği birisine sahiplendirmek istiyor. Antalya dan yazıyorum umarım uygun olur sizin için. 

julibjk yazdı :

bayramda 2 aylık safkan golden retrievirem çalındı  3 yaşındaki kızım için almıştım 400 tl verip kızım onun arkasından çok üzüldü bizimde bir daha alma ihtimalimiz olmadığı için  köpeğine bakamayan vermek isteyen olursa lütfen acilen bizimle irtibata geçsin 0542 564 09 02  iki aylık erkek golden retriever olması  önemli ona çok iyi bakacağımıza emin olabilirsiniz evimiz bahçeli denizlide oturuyoruz

img

gnctrk07

12 yıl 5 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ