Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

oglum bademe yuva arıyorum

3 yasında amerıkan cocker ogluma ıyı bakabılecek mumkunse mustakıl bahcelı bır yuva arıyorum.hıcbır ucret talep edilmeyecektir.istanbul'da yasıyorum. hamılelıgım ve esımın alerjık rahatsızlıgından dolayı vermek zorundayım.tuvalet egıtımı mevcuttur gunde 2 kere bahceye cıkartıyorum.hıcbır saglık problemı yoktur. bir cok komut bilmektedir cok akıllı ve hisli bir kopektir.ılgılenenlerın mesajlarını bekliyorum. 

img

bademo

12 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar bademonun resimlerini görme şansım varmı acaba... en kısa zamanda ailemize yeni üye katmak istiyoruz ve sizin içinde uygun olursa oğlunuza talibiz :D [email protected] adresine resimlerini göndermenizi rica ediyorum. ilginize teşekkürler...

bademo yazdı :

3 yasında amerıkan cocker ogluma ıyı bakabılecek mumkunse mustakıl bahcelı bır yuva arıyorum.hıcbır ucret talep edilmeyecektir.istanbul'da yasıyorum. hamılelıgım ve esımın alerjık rahatsızlıgından dolayı vermek zorundayım.tuvalet egıtımı mevcuttur gunde 2 kere bahceye cıkartıyorum.hıcbır saglık problemı yoktur. bir cok komut bilmektedir cok akıllı ve hisli bir kopektir.ılgılenenlerın mesajlarını bekliyorum. 

img

mltmgl

12 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ