Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Golden Veya Husky Arıyorum
Ya arkadaşlar yazın başından beri arıyorum artık sonuna geldim fakat hala bi köpek bulmuş değilim kimileri ile irtibata geçiyorum yok 20 tl lik kontör yüklet göndereyim diyolar yada ücretsiz diye ilan verip aradığımda ücret talep ediyolar artık bıktım ya her gün pc basında o siteden o siteye girmekten sıkıldım eğer ücret talep etmeden golden veya husky verebilecek varsa çok iyi bakıcağımdan emin olabilir çok zor zamanlar geçirdim ve yanıma dost arıyorum eğer ücret talep etmeden verebilecek varsa çok mutlu olurum ve vericeği köpeğide çok mutlu edecegimden emin olabilir
sadece kopek istiyorum valla iyi bakcagım demekle olmaz.
Yaşın kaç ?
Ailenle mi oturuyorsun ?
Daha önce köpek besledin mi ?
Yaşam koşulların nasıl ? (köpege günde ne kadar zaman ayiracaksın ?)
yaşım 17
ailemle oturuyorum
daha öncede sokakta buldugum acıdıgım bi köpek vardı cinsini kırmaydı belli deildi onu bide sivas kangal besledim sivas kangali çok büyüdügü icin evde bakamayacagımdan amcamların sürüye verdik digeri ise dükkanımızda kalıyo yani evde deil şimdi ise evde bakmak için arıyorum
yaşam koşullarım allaha çok şükür iyi köpegi rahat bakabilirim günde sabah 1bucuk saat aksamları 2-3 saat hatta aksamları ben nereye gidersem oda gelicek benmle yani benim elim ayağım gibi olucak gün içi yine hava cok sıcak olmadigi zaman vaktimi onunla geçiricem yani onunla geçiricem tüm vaktimi o bnm herseyim olucak
sadece kopek istiyorum valla iyi bakcagım demekle olmaz.
Yaşın kaç ?
Ailenle mi oturuyorsun ?
Daha önce köpek besledin mi ?
Yaşam koşulların nasıl ? (köpege günde ne kadar zaman ayiracaksın ?)
anadolu yakasında ısenız benı arayın tum aşıları ve bakımı yapılmış ıkıbın euroya aldıgımız 2 yasındakı beyaz dişi samoed köpegımızı ucretsız verecegız.0539 9130934
Ya arkadaşlar yazın başından beri arıyorum artık sonuna geldim fakat hala bi köpek bulmuş değilim kimileri ile irtibata geçiyorum yok 20 tl lik kontör yüklet göndereyim diyolar yada ücretsiz diye ilan verip aradığımda ücret talep ediyolar artık bıktım ya her gün pc basında o siteden o siteye girmekten sıkıldım eğer ücret talep etmeden golden veya husky verebilecek varsa çok iyi bakıcağımdan emin olabilir çok zor zamanlar geçirdim ve yanıma dost arıyorum eğer ücret talep etmeden verebilecek varsa çok mutlu olurum ve vericeği köpeğide çok mutlu edecegimden emin olabilir
ya allah aşkına ne olur ben kırklarelinin lüleburgaz ilçesinde oturuyorum başka türlü alma şansım varmı acaba nolur ya yazın başından beri arıyorum telef oldum kendime dost arıyorum her türlü şeyinde beraber olacagım birbirimizi bırakmayacağımız bi dost arıyorum lütfen başka türlü alma şansım varmı acaba ne olur
anadolu yakasında ısenız benı arayın tum aşıları ve bakımı yapılmış ıkıbın euroya aldıgımız 2 yasındakı beyaz dişi samoed köpegımızı ucretsız verecegız.0539 9130934