Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Kuşum bir garip :(
Arkadaşlar benim 3 tane kuşum var 2 si dişi ama pek kavga etmezler. büyük olan 2. ci dişi kuşum bugün dikkatimi çekti. Sürekli uyuyor. sessiz ve yemeğini yiyip geri uyuyor. bazı yerlerde c vitamini verin diyolardı portakal verdim ama sanırım pek bi işe yaramadı ve çok kabarıyor :( lütfen yardım
bak kardeşim kış ayındayız mağlum soğuk kapıp üşütmüş olmasın benim kuşumun biri sırf bu yüzden ölmüştü eğer 2 hafta içinde veterinere getirmezsen sonucu çok kötü olabilir iyi forumlar...
newday şey bunu söylediğim zaman üzülme ama kuşun ölebilir. Benim de 3 tane kuşum vardı. Birincisi de seninki gibi oldu. Sonra bir gece kafeste kıvranmaya başladı. Can çekişmesini izledim. Tedavi yaptık ama çok geçti. Kuşum başaramadı. Öldü. İkincisi de ayağının felç olması sonucu öldü. Sonra anladık ki kuşlar soğuk algınlığı kapmışlar. Üçüncü kuşum şu an iyi ona bir şey olmaması için dikkat ediyorum...
Arkadaşlar benim 3 tane kuşum var 2 si dişi ama pek kavga etmezler. büyük olan 2. ci dişi kuşum bugün dikkatimi çekti. Sürekli uyuyor. sessiz ve yemeğini yiyip geri uyuyor. bazı yerlerde c vitamini verin diyolardı portakal verdim ama sanırım pek bi işe yaramadı ve çok kabarıyor :( lütfen yardım