Amerika Ciklet Balıkları

Balıklar ve resimleri
1- 2 adetyetiskin eş papağan ciklet 25.00YTL 2- 2 adet 22 cm pengasus 20.00YTL 3- 1 adet 25 cm erkek silver argus 25.00YTL 4- 10 adet karışık sarı ve kırmızı prenses 20.00YTL. 5- 2 erkek 2 dişi brikardi 15.00YTL 6- 2 adet yaşayan kaya 10.00YTL 7- 2 adet venüstüs 10.00YTL 8- 1 adet sarı ejder 7.50 YTL 9- 1 erkek zeba melek,1 dişi inc gövde melek eştir ama yavru ulumudım henüz.40.00YTL 10-1 adat red malbora discus 20.00YTL 11-1 adet tatlısu palyaçosu 30.00YTL 12-1 adet dişi zebra ciklet 5.00YTL 13-3 adet magrakanta 18.00YTL Toplu alımda indirim yaparım.Balıkların bir kısmı 🔒 Üyelere Özel adresinden görülebilir.

abicim bana ulasırsan sevinirim bir kısmını alabilirim balıkların 🔒 Üyelere Özel

beyfendi merhaba ben balıkesir akçayda oturuorum ben o iki tane pangasıus ları almak istiyorum benim e mail adresime cevap yazarsanız cok sevinirim nerde oturuosunuz nasıl gönderebilirsiniz isterseniz msn den konusalım 🔒 Üyelere Özel ok cevabınızı bekliyorum

zfrksr sana cevap yazalı baya oldu ama hala ses cıkmadı balıkları satmadıysan bi kısmını alabilirim.nerdensin arıcaa???

mrb papaganlar için gorusmak istiyorum fıyata anlasabılırız sanırım kabul edersenız sevınırım 🔒 Üyelere Özel

silver argusa talibim 🔒 Üyelere Özel

Selamlar, Bende yaşayan kayalarınıza talip olmak isterim. 🔒 Üyelere Özel dan yazılarıma ulaşabilirsiniz.

10 adet olan karışık sarı ve kırmızı prensesinizi almak istiyorum 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarsanız sevinirim haberinizi bekliyorum saygılar.

Yanıtlamak için giriş yapın