Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Bursada kedi arıyorum (BEBE) olacak

bursa içi yavru kedi arıyorum

🔒 Üyelere Özel msn

🔒 Üyelere Özel facebook adresim

merhaba 3 aylık kedi var bakacak birini arıyoruz. tuvalet eğiti var. hem kuru mama hemde ev yemeklerine alışkın. parazit ve ilk karma aşısı yapıldı. düşünürsen konuşalım. Acil...

Cok tatli bembeyaz mavi gozlu iki aylik kedi yavrularim var,ilgilenirseniz cevabinizi bekliyorum.

byfelon yazdı :

🔒 Üyelere Özel msn

🔒 Üyelere Özel#!/ramazan.ozdil.7 facebook adresim

merhaba kedilerın resımlerını gore bilirmıyım bana 🔒 Üyelere Özel face adresınden ulasa bilirsınız

meralkaya yazdı :

Cok tatli bembeyaz mavi gozlu iki aylik kedi yavrularim var,ilgilenirseniz cevabinizi bekliyorum.

byfelon yazdı :

🔒 Üyelere Özel msn

🔒 Üyelere Özel" target="_blank" title="Click to open in a new window or tab">🔒 Üyelere Özel#!/ramazan.ozdil.7 facebook adresim

🔒 Üyelere Özel msn adresım ekleyın konusalm

onyma yazdı :

merhaba 3 aylık kedi var bakacak birini arıyoruz. tuvalet eğiti var. hem kuru mama hemde ev yemeklerine alışkın. parazit ve ilk karma aşısı yapıldı. düşünürsen konuşalım. Acil...

onyma yazdı :

dedex yazdı :

bn kedinize bakmak isterim fakat cinsini öğrenebilirmiyim ve yaşıını

onyma yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın