Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

merhaba

Arkadaşlar ben bu gün katıldım sizlere öncelikle merhaba

sizlere birşey soracağım yaklaşık bir yıldır muhabbet kuşu üretimi yapıyorum ama şu ara yavrulardan bazıları ölüyor örneğin altı adet yumurtanın hepsi sağ olarak dünyaya geldi ve tüylenmeye başladı bile lakin hepsi tek tek ölüyor son bir tane kaldı ne yapacağımı bilmiyorum rica etsem yardım edermisiniz acaba iyi günler dilerim.

img

ustad42

13 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende de aynı dert gibi bişey var yavruların ayakları capraz duruyo biri yuvada ölmüş biraz moalim bozuldu acıkcası sıcaktan ta olabilir baskalarından da duyuyorum gerci oluyorlar diye bakamıyo dişi ondanda olabilir mama felan veriyorsunn dimi gerci 1 taneye her halukarda bakabilmesi lazım başka bişeyde olabilir :(

img

fatihgrbz007

20 yıl 1 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet kardeş mama veriyorum kuşlara lakin kuşun altı tane yavrusu vardı hepsi tektek öldüler son bir tane kaldı o iyi şükür hatta yuvadan çıkmış kafesin dibinde duruyor bende ellemedim kafesin zeminine talaş döktüm biraz pisliği yavruya yapışmasın diye orada bakıyor anne babası ve anne tekrar yumurtlamaya başladı dün.

fatihgrbz007 yazdı :

bende de aynı dert gibi bişey var yavruların ayakları capraz duruyo biri yuvada ölmüş biraz moalim bozuldu acıkcası sıcaktan ta olabilir baskalarından da duyuyorum gerci oluyorlar diye bakamıyo dişi ondanda olabilir mama felan veriyorsunn dimi gerci 1 taneye her halukarda bakabilmesi lazım başka bişeyde olabilir :(

img

ustad42

13 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ