Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
merhaba
Arkadaşlar ben bu gün katıldım sizlere öncelikle merhaba
sizlere birşey soracağım yaklaşık bir yıldır muhabbet kuşu üretimi yapıyorum ama şu ara yavrulardan bazıları ölüyor örneğin altı adet yumurtanın hepsi sağ olarak dünyaya geldi ve tüylenmeye başladı bile lakin hepsi tek tek ölüyor son bir tane kaldı ne yapacağımı bilmiyorum rica etsem yardım edermisiniz acaba iyi günler dilerim.
bende de aynı dert gibi bişey var yavruların ayakları capraz duruyo biri yuvada ölmüş biraz moalim bozuldu acıkcası sıcaktan ta olabilir baskalarından da duyuyorum gerci oluyorlar diye bakamıyo dişi ondanda olabilir mama felan veriyorsunn dimi gerci 1 taneye her halukarda bakabilmesi lazım başka bişeyde olabilir :(
Evet kardeş mama veriyorum kuşlara lakin kuşun altı tane yavrusu vardı hepsi tektek öldüler son bir tane kaldı o iyi şükür hatta yuvadan çıkmış kafesin dibinde duruyor bende ellemedim kafesin zeminine talaş döktüm biraz pisliği yavruya yapışmasın diye orada bakıyor anne babası ve anne tekrar yumurtlamaya başladı dün.
bende de aynı dert gibi bişey var yavruların ayakları capraz duruyo biri yuvada ölmüş biraz moalim bozuldu acıkcası sıcaktan ta olabilir baskalarından da duyuyorum gerci oluyorlar diye bakamıyo dişi ondanda olabilir mama felan veriyorsunn dimi gerci 1 taneye her halukarda bakabilmesi lazım başka bişeyde olabilir :(