Ücretsiz Köpek Verenler

golden kızımız ücretsiz yuva arıyor

golden , 2 yaşında, aşı ve karneleri var.. şehir değişikliği nedeniyle kızımız lusye yeni bir ev arıyoruz.. bahçeli bi,r yer olursa çok daha iyi olur.. şiledeyiz.. mümkünse gelip alabilecek birisi olursa çok daha iyi olur

merhaba eğer ücretsiz olarak veriyorsanız ben istanbuldayım benim şuanda paşa adında bir golden'ım var hem lusye ile arkadaş olabilirler yani ona iyi bakıcağımdan emin olabilirsiniz..düşünün kararınızı bekliyorum..

bebetsin yazdı :

golden , 2 yaşında, aşı ve karneleri var.. şehir değişikliği nedeniyle kızımız lusye yeni bir ev arıyoruz.. bahçeli bi,r yer olursa çok daha iyi olur.. şiledeyiz.. mümkünse gelip alabilecek birisi olursa çok daha iyi olur

bende istanbulda oturuyorum evimiz bahçeli ücretsiz ise ben istiyorum

slm ben alabilrim kağıthanede oturuyorum alabilrim bahçeli bir evim var bide çatı katımız boş orda bakabilrim.siz getirebilirmisiniz

ben 10 yaşındayım evde tek kalıyorum bana arkadaş olsun diye ben alabilirim

ben evde tek kalıyorum bana arkadaş olsun diye sevimli bir köpek isterim lütfen irtibata geçin kararınızı bekliyorum

merhaba ben14 yaşındayım evim köpek beslemeye müsait yanımda kalması içim bir arkadaş arıyorum kararını bekliyorum

Yanıtlamak için giriş yapın