Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Ankarada Köpek Sahiplenmek İstiyorum Bahçeli Evim var

Selam ankarada bahçeli müstakil bir evde oturuyorum cinsi yaşı cinsiyeti farketmez bir canyoldaşı arıyorum

img

ankkopekariyorm

12 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 yasında amerikan cocker kopegım war ılgılnersenız cewp yazarsınız..

ankkopekariyorm yazdı :

Selam ankarada bahçeli müstakil bir evde oturuyorum cinsi yaşı cinsiyeti farketmez bir canyoldaşı arıyorum

img

sincefb

12 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

21 Mayıs Doğumlu bebek sayılabilecek yavru köpeklerim var ilgilenirseniz.

not: pitbull yavrusu :)

img

bagcan

12 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba 4,5 yasında asıları tamam tuvalet egitimi olan erkek golden köpegimiz var.annemin rahatsızlıgından dolayı artık evde bakamayacagız. eger ilgelinirseniz acil olarak ona kalıcı bir yuva arıyoruz. 

ankkopekariyorm yazdı :

img

selvi06

12 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kendiniz hakkında biraz bilgi verirseniz size bir teklfte bulunabilirim

ankkopekariyorm yazdı :

img

galip1

12 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer ilgilenirseniz semtimize 2 hafta önce bir arabayla bırakılan yaklaşık 2 yaşlarında fransız kurdu tarzında bir kurt köpeği var..dişi, kısırlaştırıldı, iç dış parazit tedavileri muayenesi yapıldı...çok sağlıklı ve cana yakın süper bir [email protected]

ankkopekariyorm yazdı :

img

eda

22 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar ilanı geçen sene vermişsiniz ama hala köpek bulamadıysanız çok ihtiyacı olan yavru bi köpeğim var eğer hala köpek arıyorsanız haberdar edin lutfen.

ankkopekariyorm yazdı :

img

Senem_a

12 yıl 2 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Senem_a yazdı :

merhabalar ilanı geçen sene vermişsiniz ama hala köpek bulamadıysanız çok ihtiyacı olan yavru bi köpeğim var eğer hala köpek arıyorsanız haberdar edin lutfen.

oğuz :

ankara yenimahallede oturuyorum evimde besleyecegim bir can yoldası arıyorum yavrunuza talibim olumlu veya olumsuz lütfen irtibata gecin benimle 0507 718 88 28

img

oo

12 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraba benim 2 köpeğim var apartmanda yaşıyorum sokaga terkedilmiş bir köpek buldum 5 aylık dişi pointer kırma bizim yuvaya inanılmaz ihtiyacımız var çook sevecen zeki bir bebek..ankaradayız lütfen sahiplenirseniz inanılmaz seviniriz..aşılarını yaptırdım bizim durumumuz acil

ankkopekariyorm yazdı :

img

zytn

15 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ