Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Her Saniye Yanında Olucagım Yavru Arkadaş (Golden,Beagle...) Sahiplenmek Istiyorum
Yaklaşık 5 aydir yavru Golden sahiplenmek istiyorum.
Ama telefon ile ulaştığım herkes bir fiyat veriyor.Sıkıldım böyle insanlardan canım gibi bakıcagım arkadaşımı para ile almak istemiyorum.
Yavruyu sahiplendiren arkadaşım istedigini zaman bilgi ve görme imkanına sahip olucak aynı zamanda onunla da arkadaş olucam zaten.
Adana'da oturuyorum.
Çok fazla karamsar oldum herhalde ama bu ilanımdan sonrada yine bir yavru arkadaş bulamıcam sanirim.
Bugün barınağa gittim ve bir güzel besledim ellerimle canlari :)
Herhalde olamıcam sahip ama yinede Güncel .
Yaklaşık 5 aydir yavru Golden sahiplenmek istiyorum.
Ama telefon ile ulaştığım herkes bir fiyat veriyor.Sıkıldım böyle insanlardan canım gibi bakıcagım arkadaşımı para ile almak istemiyorum.
Yavruyu sahiplendiren arkadaşım istedigini zaman bilgi ve görme imkanına sahip olucak aynı zamanda onunla da arkadaş olucam zaten.
Adana'da oturuyorum.
Çok fazla karamsar oldum herhalde ama bu ilanımdan sonrada yine bir yavru arkadaş bulamıcam sanirim.
Canliyi satmayıpta gönüllü olarak vermek istiyen arkadaşlarımız yokmu hiç.
Güncel
Merhaba Emre..benim tam sana göre harika bi golden ım var...7 ayını doldurdu..asıları tam...tuvaletini evdeyken balkona yapıyo sadece..cok akıllı ..adı Leo..cok yogun calısıyorum bakamıyorum...kızım aglasada vermek zorundayım..hemen ararsan konusuruz..bu arada biz Antalyadayız... tel 0553 330 4298
Bu arada ucret talep etmiyorum sadece ona iyi bakman yeterli....insallah yakında biyerdesindir..görüsmek üzere