Ücretsiz Köpek Verenler

malta teriyeri kopegime iyi bakilacagi bir yuva ariyorum
Agustos 2011 dogumlu kucuk kopegime cok iyi bakilabilecegi yeni bir yuva ariyorum istanbulda, tuvalet egitimli, kisirlastirilmis ve asilari duzenli olarak yaptirilmistir.hic bir ucret tslebimiz yok, yeter ki onu sevecek bir ailesi yuvasi olsun. 🔒 Üyelere Özel

merhaba,biz İstanbulda yaşıyoruz,7 yaşında ve 10 yaşında 2 kızım var.ben de çalışmıyorum.17 sene rus finosu besledim.Arzu ederseniz görüşebiliriz

SELAM BEN KÜRŞAT BURSADAN POLİS MEMURUYUM 2 TANE CİCİ KIZIM VAR VE SİZİN KÖPEĞİNİZE ÇOK İYİ BAKACAKLARINA SÖZ VERDİLER ONLARIN ADINA YAZIYORUM SİZ NASIL TAKDİR EDERSENİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. 🔒 Üyelere Özel

ecek yazdı :
Agustos 2011 dogumlu kucuk kopegime cok iyi bakilabilecegi yeni bir yuva ariyorum istanbulda, tuvalet egitimli, kisirlastirilmis ve asilari duzenli olarak yaptirilmistir.hic bir ucret tslebimiz yok, yeter ki onu sevecek bir ailesi yuvasi olsun. 🔒 Üyelere Özel

ben seve seve sahiplenebilirim fakat aydındayım 

ecek yazdı :

MEREBALAR  BİZDE AİLECEK OGUSTOS DOGUMLUYUZ EŞİM OGLUM BEN BU KÖPECİK BENİM KISMETİM BANA VERİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM BENDE KOCAELİ GEBZEDEYİM UZAK DEGİLİZ OKADAR BİZE GÜVENEBİLİRSİNİZ  CİNSİ NEYDİ ACABA.

ecek yazdı :

ece hanım.bende istanbuldayım.elden seve seve alabilirim.lütfen bana ulaşın.🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın