Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

malta teriyeri kopegime iyi bakilacagi bir yuva ariyorum - 2.sayfa

Agustos 2011 dogumlu kucuk kopegime cok iyi bakilabilecegi yeni bir yuva ariyorum istanbulda, tuvalet egitimli, kisirlastirilmis ve asilari duzenli olarak yaptirilmistir.hic bir ucret tslebimiz yok, yeter ki onu sevecek bir ailesi yuvasi olsun. [email protected]

img

ecek

13 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,biz İstanbulda yaşıyoruz,7 yaşında ve 10 yaşında 2 kızım var.ben de çalışmıyorum.17 sene rus finosu besledim.Arzu ederseniz görüşebiliriz

img

marva

12 yıl 8 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELAM BEN KÜRŞAT BURSADAN POLİS MEMURUYUM 2 TANE CİCİ KIZIM VAR VE SİZİN KÖPEĞİNİZE ÇOK İYİ BAKACAKLARINA SÖZ VERDİLER ONLARIN ADINA YAZIYORUM SİZ NASIL TAKDİR EDERSENİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. 05052138911

ecek yazdı :
Agustos 2011 dogumlu kucuk kopegime cok iyi bakilabilecegi yeni bir yuva ariyorum istanbulda, tuvalet egitimli, kisirlastirilmis ve asilari duzenli olarak yaptirilmistir.hic bir ucret tslebimiz yok, yeter ki onu sevecek bir ailesi yuvasi olsun. [email protected]

img

MMMPOLIZAI

12 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben seve seve sahiplenebilirim fakat aydındayım 

ecek yazdı :

img

aysenur123

12 yıl 7 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MEREBALAR  BİZDE AİLECEK OGUSTOS DOGUMLUYUZ EŞİM OGLUM BEN BU KÖPECİK BENİM KISMETİM BANA VERİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM BENDE KOCAELİ GEBZEDEYİM UZAK DEGİLİZ OKADAR BİZE GÜVENEBİLİRSİNİZ  CİNSİ NEYDİ ACABA.

ecek yazdı :

img

masme

12 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ece hanım.bende istanbuldayım.elden seve seve alabilirim.lütfen bana ulaşın.05056265491

img

melissatm

12 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ