Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Ücretsiz Yavru Evlat Arıyorum - Trabzon

arkadaşlar evcil hayvan bakımı konusunda her ne kadar siz büyüklerim kadar olmasada deneyimliyim diyebilirim. yalnız yaşıyorum, bnmle yalnızlığımı paylaşabilecek bir dost arıyorum. trabzon cevresi için.

img

lonelyjackal61

13 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm trabzondan benim 7 aylık treier sişi köpeğimi iyi bakan birisine vermek istiyorum msj görünce yazdım ilgilenirseniz bgörüşelim 05335402061

lonelyjackal61 yazdı :

arkadaşlar evcil hayvan bakımı konusunda her ne kadar siz büyüklerim kadar olmasada deneyimliyim diyebilirim. yalnız yaşıyorum, bnmle yalnızlığımı paylaşabilecek bir dost arıyorum. trabzon cevresi için.

img

dost61

12 yıl 8 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sağlık prblemlerimden dolayı kızım Karya ya sıcak bir yuva arıyorum 8 aylık golden yavrusu tüm aşıları yapılmış ve iyi bakılmış bir yavru hiç bir ücret talep etmiyorum gerekirse mama ve diğer ihtiyaçlarını ben karşılayabilirim. ilgilenirseniz [email protected]

lonelyjackal61 yazdı :

img

Karya_61

12 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ