Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Ücretsiz Yavru Evlat Arıyorum - Trabzon
arkadaşlar evcil hayvan bakımı konusunda her ne kadar siz büyüklerim kadar olmasada deneyimliyim diyebilirim. yalnız yaşıyorum, bnmle yalnızlığımı paylaşabilecek bir dost arıyorum. trabzon cevresi için.
slm trabzondan benim 7 aylık treier sişi köpeğimi iyi bakan birisine vermek istiyorum msj görünce yazdım ilgilenirseniz bgörüşelim 05335402061
arkadaşlar evcil hayvan bakımı konusunda her ne kadar siz büyüklerim kadar olmasada deneyimliyim diyebilirim. yalnız yaşıyorum, bnmle yalnızlığımı paylaşabilecek bir dost arıyorum. trabzon cevresi için.
sağlık prblemlerimden dolayı kızım Karya ya sıcak bir yuva arıyorum 8 aylık golden yavrusu tüm aşıları yapılmış ve iyi bakılmış bir yavru hiç bir ücret talep etmiyorum gerekirse mama ve diğer ihtiyaçlarını ben karşılayabilirim. ilgilenirseniz [email protected]