Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yalnızlığımı gidericek küçük bir dost arıyorum.

istanbul avrupa yakasında oturan yalnız bir bayanım.yavru bir köpek arıyorum.ona çok iyi bakacağımdan eminim.bana bu konuda ücretsiz yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. :)

img

ekinn59

14 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba 3 aylık bir golden köpeğimiz var. ilgilenemediğimiz için gönüllü bakacak birini arıyoruz. ilgilenirseniz [email protected]

ekinn59 yazdı :
istanbul avrupa yakasında oturan yalnız bir bayanım.yavru bir köpek arıyorum.ona çok iyi bakacağımdan eminim.bana bu konuda ücretsiz yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. :)

img

aysekizilkaya

13 yıl 1 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb hanım efendi istanbul okmeydanında 3 aylık kızım şekere yuva arıyorum isterseniz konuşa biliriz hiçbir masraf talep edilmiycektir. (kimlikli+aşılıdır.)

img

macleodist

13 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

zaten iki öneri almıssınızdır bana 2 gün önce 3 aylık bir beagle getirdiler.dilerseniz [email protected] ardesinden bana istediğinizi yazabilirseniz size resimlerini gönderebilirim...

ekinn59 yazdı :

img

skraydin

12 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam Ekin. İnternetten arkadaş aradığını okudum. Birbuçuk yaşında Jack Russell ve Papillion melezi kızım var. Yaşadığım ev satıldı ve temmuz ayında taşınacağım yeni site de köpeği kabul ettiremedim. İsmi PONY. 30günlükken anne altından aldım. Aşıları tam. Tuvalet eğitimi kusursuz ve temel itaat eğitimleri var. Mail adresi verirsen resimlerini ve videolarını gönderirim. İlgilenirsen yüz yüze görüşüp tanışmak isterim. Köpeğin özellikleri ve bakımıyla ilgili ayrıntıları konuşuruz. Yerim İstanbul Bayrampaşa'da. 

Saygılar

0544 219 71 53

img

mart162003

12 yıl 9 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba 8 aylık dalmacyalı kopegım var evde bakamıyorum cıddı dusunen ona sahıp cıkacak bır aile arıyorum sıze uygunsa tanısmak ve gorusmek ıterım telefonum 5076672969

ekinn59 yazdı :

img

yildirim2

12 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ