Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Amerikan terrier yavruları - 2.sayfa

2 aylık amerikan terrier yavruları 3 tane biri tıger desenli dişi

img

tyson19

14 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba,7 yasindaki kizima yavrulariizdan birinin cok iyi arkadas olacagina inaniyorum. İyi bakacagima da emin olabilirsiniz. Eger henuz sahiplenmedilerse bir tanesini ben sahiplenmek istiyorum. En kisa zamanda donus yapmanizi rica ediyorum.

img

elfozdmr

12 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selamlar resmini gönderme şansınız var mı?

tyson19 yazdı :

img

caneryagci

14 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm köpeklerin hepsine talibim 4 katlı pet shop mağamızda veteriner kontrlünde köpekler sahiplendirilecek ama şartları biz kontrol ettikten sonra köpeklerden ücret talebim olmayacak ama insanlar kısa süre sonra getirmemeleri için yanında malzeme ve mama satışı yapacam bana getirisi bu olacak emin lmadan kimseye verilmeyecek yavruları 7/24 saat kamera sisteminde internet ortamından takip edebileceksiniz

tyson19 yazdı :

img

TURKUAZSEBO

12 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavrular hala duruyorsa alabilirim evim bahceli köyde yaşıyorum yani yavrulara rahatlıkla bakabilirim 05378399202 nodan bana ulasabilirsiniz öncedenden amerikan terier bakmiştim tecrübem var hüseyin çevik

tyson19 yazdı :

img

ares_871

12 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende yavrulara talibim.05056265491

img

melissatm

12 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bende köpeği sahiplenmek isterim mersinde oturuyorum mezitlide .. sizin içinde uygnsa ewim bahçeli ve uygundrr daha önce köpek besledim ancak bahçede besledim şimdi ewde  beslemek istıyorm olumlu olumsuz dönerseniz sevinirim 

img

kubra33

12 yıl 5 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ