Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
Amerikan terrier yavruları - 2.sayfa
2 aylık amerikan terrier yavruları 3 tane biri tıger desenli dişi
Merhaba,7 yasindaki kizima yavrulariizdan birinin cok iyi arkadas olacagina inaniyorum. İyi bakacagima da emin olabilirsiniz. Eger henuz sahiplenmedilerse bir tanesini ben sahiplenmek istiyorum. En kisa zamanda donus yapmanizi rica ediyorum.
selamlar resmini gönderme şansınız var mı?
slm köpeklerin hepsine talibim 4 katlı pet shop mağamızda veteriner kontrlünde köpekler sahiplendirilecek ama şartları biz kontrol ettikten sonra köpeklerden ücret talebim olmayacak ama insanlar kısa süre sonra getirmemeleri için yanında malzeme ve mama satışı yapacam bana getirisi bu olacak emin lmadan kimseye verilmeyecek yavruları 7/24 saat kamera sisteminde internet ortamından takip edebileceksiniz
yavrular hala duruyorsa alabilirim evim bahceli köyde yaşıyorum yani yavrulara rahatlıkla bakabilirim 05378399202 nodan bana ulasabilirsiniz öncedenden amerikan terier bakmiştim tecrübem var hüseyin çevik
merhaba bende köpeği sahiplenmek isterim mersinde oturuyorum mezitlide .. sizin içinde uygnsa ewim bahçeli ve uygundrr daha önce köpek besledim ancak bahçede besledim şimdi ewde beslemek istıyorm olumlu olumsuz dönerseniz sevinirim