Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Bu kadar zor birşeymi ya !!

İstanbul da yaşıyoruz. Ve bir yavru köpek bulamıyoruz. İnsanlar sokaklara atıyorlar... Besleyemiyor, bakamıyor, hayvanlar perişan oluyorlar ve biz burada yavru bir köpek bulabilmek için çabalıyoruz. Pet shop lardan almak istemiyorum. Onlara para kazandırmak istemiyorum. Ticaret yapılmasının karşısındayım. Bir hayvana karşılık bekleyerek bakmak ne kadar kötü bir durum.

img

caneryagci

14 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu 2 terkedilmiş terrier acil yuva arıyorlar ... http://www.facebook.com/album.php?aid=171349&id=619587946&fbid=391032637946

img

dkangelic

19 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, 26 kasım akşam üstü işyerimizin otoparkına bir minibüs ile getirilerek terk edilen 1,5-2 aylık uyuz hastalığına yakalanmış kurt kırması dişi köpeği şu anda Şişli Belediyesi`nin veterinerlik hizmetleri tedavi etmektedir. Tedavisi tamamen bitiğinde (Yaklaşık 1 ay içerisinde) ve köpek sağlığına kavuştuğunda bir sahip bulunamazsa tekrar sokağa salınacaktır. Hastalığı çok ciddi olmayan köpek bunun dışında son derece akıllı, oyuncu ve sosyal bir hayvan. Sahiplenmek isterseniz "[email protected]" adresine mail atabilirsiniz.

img

ezgicelik

15 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba 3 aylık yavru köpeğim var köpeğim kırma babamın sağlık nedenlerinden dolayı barındırmak istiyorum ben aldınmı daha gözü açılmamıştı şimdi ise oynamayı koşmayı seviyor isterseniz [email protected] dan veya fb.com/erqncbn den ulaşabilirsiniz.

img

macleodist

13 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben de şişlideyim caner.2 gün önce bana yavru bir beagle getirdiler.dilersen resmini gönderebilirim...bana [email protected] a yaz lütfen

caneryagci yazdı :
İstanbul da yaşıyoruz. Ve bir yavru köpek bulamıyoruz. İnsanlar sokaklara atıyorlar... Besleyemiyor, bakamıyor, hayvanlar perişan oluyorlar ve biz burada yavru bir köpek bulabilmek için çabalıyoruz. Pet shop lardan almak istemiyorum. Onlara para kazandırmak istemiyorum. Ticaret yapılmasının karşısındayım. Bir hayvana karşılık bekleyerek bakmak ne kadar kötü bir durum.

img

skraydin

12 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ