Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Yavru Ev Köpeği Arıyorum

Evimizde besleyebileciğimiz bir yavru arıyoruz. Ama ücretsiz olmasını istiyoruz. Evimiz bahçe içinde ama evde yaşayabilecek bir cins tercihimizdir. Bu siteden bir köpek sahibi olabileceğimize inanıyoruz. Sevgiler....

img

caneryagci

14 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb 3 yaşındaki kızım şekere yuva arıyorum babamın sağlık nedenlerinden dolayı isterseniz fb.com/erqncbn den veya [email protected] dan ulaşabilrsiniz.

img

macleodist

13 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana bir tane beagle getirdiler.daha bebek 3 aylıkmış..ilgilenirsen bana [email protected] a yaz...resim yüklemeye çalıştım yükleyemedim...ama gönderebilirim...

caneryagci yazdı :
Evimizde besleyebileciğimiz bir yavru arıyoruz. Ama ücretsiz olmasını istiyoruz. Evimiz bahçe içinde ama evde yaşayabilecek bir cins tercihimizdir. Bu siteden bir köpek sahibi olabileceğimize inanıyoruz. Sevgiler....

img

skraydin

12 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

bulamadıysan hala yardımcı olabilirim 5 aylık terrier dişi köpeğim var yanlız elimde olmayan sebeplerden dolayı yuva bulmak zorundayım lily cok akıllıdır cok sevgi doludur asılarıda tam yavru zaten hemen alısır

caneryagci yazdı :

img

savas89

12 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ