Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Amerikan Cocker Kızımı Veriyorum!

10.04.2009 (1.5 yaşında) dogumlu olan Amerikan Cocker kızımıza saglık sorunları nedenıyle yuva aramaktayım. Alerjımın cıkması ve bu sekılde yasıyamıyor olmamdan dolayı uzulerekde olsa sahıplendırmek zorundayım.Ucret yazmamın tek sebebı bu ucret tamamen bır temsılı rakam . Ayrıca tasıma kafesı kıyafetı ve tasmalarıyla bırlıkte verılecekdır. Onemlı olan ucret degıl tamamen bakılabılecegıne emın olmamdır. Ayrıca trasını daha bugun yaptırdım uzun sure trasada gerek yok. Ücret 300 TL

img

angelle__

14 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben bu sevimli şeye bakabileceğimi düşünüyorum erzurumda yaşıyorum göndermeniz sorun olurmu acaba fiyat önemli değil yeterki yalnızlığımı gidersin dost olsun bana

img

sacitgumus

15 yıl 11 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Herhangı ulasabılecegım bır bılgı bırakırsanız konusabılırız 0543 560 26 25 nolu numaradan bana ulasabılırsınız

img

angelle__

ÖZEL MESAJ

seda hanım çok teşekkür ederim ederim ilginize elime ulaştığından itibaren ona gözüm gibi bakıcam bundan emin olun lütfen bana bi dost kazandırıyosunuz Allah sizden razı olsun herşey için şükranlarımı sunuyor ve yarın iyi haberlerinizi bekliyorum iyi akşamlar..

img

sacitgumus

15 yıl 11 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KÖPEĞİMİZ VERİLMİŞTİR.

img

angelle__

ÖZEL MESAJ