Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
piranha icin akvaryum
arkadaslar yenı akvaryum yaptırıcam piranha ıcın 9 tane natteri var olcu verırmısınız lutfen ama cok yer kaplasın ıstemıyorum saygılarımla kurtan kurtul yorum lar ıcın sımdıden tesekkur ederım
Selam kurtan;
9 tane piranha çok be dostum.Küçükken sana seyiri keyif verebilir ama büyüdükçe akvaryum dar gelecek.200 litrelik bir akvaryum 3 piranha'ya ömür boyu yeter, veyahut 450litrelik, 6 taneye.Genelde kural benim bildiğim yaklaşık 80litreye 1 erişkin piranha şeklinde.Piranhaların küçükken daha ufak akvaryum yetse bile büyüdükçe dar gelmeye başlayacak.Bu yüzden baştan işi sıkı tutmakta fayda var.9 taneye kuralı uygularsak vavv 9*80lt. sonucu sen hesapla
:)))
selam arkadaşlar bende 8 tane pirana var akvaryumum 200 lt daha yavrular ve şimdiden dar gelmeye başladı 3,4 pirana beslemek güzel ama bu balıklar sürü balığı olduğu için çok oldukları zaman daha iyi oluyo kısacası pirana olucaksa büyük akvaryum gerekli bunu gözden çıkartırsan bence 9 natteriri süper
Selam arkadaşım. Sana şu an için 200 litre yeterli olabilir ama zamanla(6 aydan sonra) akvaryum yetmeyecektir. Yetse bile sıkışırlar ve Pranha özelliklerini kaybederler. Şu an sana en az 750 litre bi akvaryum lazım ama kayaydı,yeşillikti... falan koyarsanb en az 800 litre bir akvaryum lazım...