Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

tanışalım!!!
Arkadaşlar!! forumlarda birbirimizi daha iyi tanımak ve kimin ne beslediğini bilmek istiyorsak, böyle bir konu açıyorum ve konuyu başlatıyorum devamı sizden. adım: Mehmet ali şen nereden:istanbul yaş:35 memleket:samsun beslediğim kuşlar:florya adet:(ukraynadan yeni geldiğimden dolayı evimde kuşum yok babamın samsundaki kümesinde bir adet 5 sandıklı 2 adet 2 sandıklı ve bir adet yeni yerli yavrusu 4 floryam var en yakın zamanda onları alıp 3 adet mutasyon dişi ile üretime başlayacağım)yer darlığından salmalarımı daha kurmamış bulunduğumdan ve salmalarımı sökülü halde muhafaza ediyor olmamdan dolayı şimdilik zorunlu olarak bir kısa ara vermiş bulunmaktayım.sadece florya bakmamdan dolayı 2 adet 3 senelik isketemi, 4 adet biri 3 diğerleri 2 sandılı kasım sakamı, 4 takım yerli yeşil renk bakıcı kanaryalarımı(2007 bilezikli), 1 takım şakrağımı,1 adet ispinozumu,3 adet biri dişi susamcığımı,1 türk kanaryasını(erkek)1 fanyatamı(erkek)ve 2 agat dişi ve bir bakıri dişimi babamın kümesine bıraktım.....geri kalan melezlerin hepsini sattım.karma kuşculuğu bıraktığımdan dolayı şu an sadece florya ile ilgileniyorum.

Yanıtlamak için giriş yapın