Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
narbülbülü arıyorum - 3.sayfa
en az 1 2 aydır kafeste beslenmiş olmalı göğsü turuncu olan güzel bir kuştur... fiyatı çok önemli değil. elinde olan buraya yazabilir... yer istanbul şişlidir hepinize saygılar
MERHABALAR 2 GÜN ÖNCE İSTANBUL BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNİN TAM KAPISININ ÖNÜNE İKİ TANE NAR BÜLBÜLÜ MERMER ZEMİNE KONMUŞ ŞOKTA GİBİ HAREKETSİZ DURUYORLARDI .RENKLERİ PARLAKTI ELİMİ UZATSAM YAKALAYABİLİRDİM AMA BELKİ HASTALIKLARI OLABİLİR DİYE ALMADIM KORKTUM AMA ÇOK ENTERESAN HİÇ KIPIRDAMADAN ÖYLE DURUYORLARDIKİ BU KUŞLARDAN ORMANLARDA GÖRÜRÜDÜM HEMEN KAÇARLARDI MERAK ETTİM HASTAMIYDILAR ACABA YADA KUŞ GRİBİ FALANMIYDILAR
samsunda bülbülcü ali var meşhur...mecidiyede derici...istanbuldada meşhur doğan var bülbülcü vede eskiden avni dayı vardı meşhur...şimdi kim yapar bülbül kanarya bilmiyorum
ayrıca zebra yaparsam,mutasyon floryaların olduğu kümeste yapabilirim.ötüm için ayırdığım floryaları ben evde farklı odalarda bakıyorum bozulmasın diye.........zebra yapıp yapmayacağım garanti değil..ama mutasyon florya kesin yapacağım..sadece florya düşünüyorum ve sadece floryadan ibaret olsada ötüm floryalarımı çır kapmasın diye kümese sokmam.
narbülbülü yetiştirmek istiyorum elinde olan varsa bana yazabilirsiniz tşkler.... [email protected]
Lütfen benimle iletişime geçin bir konu hakkında konuşmak istiyorum [email protected]
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım elimde nar bülbülü var satmak istiyorum
Merhaba İhtiyacınız olan kuş türlerini benimle paylaşarak iletişime geçebilirsiniz.
Merhaba İhtiyacınız olan kuş türlerini benimle paylaşarak iletişime geçebilirsiniz.