Ücretsiz Kuş Verenler

15 blmeli üretim kafesi,3 takım muhabbet,1 takım cennet,1takım sultan papağn
15 gözlü ahşaptan özel çelikten üretim kafei. kafes boyu 2metreye 1.80 genişliktedir. 3 takımmuhabbet. 1 takım muhabet gri orjinal ırk dişi ve açık mavi beyazın grülmemiş renginde erkekten oluşan çok büyük boy hiç yavru alınmaış en iyi takımımdır. diğer 2 takım muhabbet yavrudan eş yapmadır hiç yavru alınmamıştır ve 4-5 aylıktır. 2 tane damızlık süper genklerde büyük boy orjinal ırk dişi muhabbet 2 tanede 4-5 aylık yavru damızlık erkek. 1 takım çok güzel hiç yavru alınmamış eş cenet ve yuvalıkta yular. 1 takımda öze jako kafesiyle birlikte sultan papağanı. sultan paağanının erkeği konuşuyodur ve bembeyz renktedir. ele alışkındır.evin içine salın siz arar bulur başınıza yada omuzunuza konar.ıslık öttürür kapı zili taklidi eder ve kesinlikle ısırmaz. bunların hepsi birden toplu olarak satılıktır. her türlü takas teklifine açığım. sadece üretim kafesinide satabilirim veya takas edebilirim. isteyen eklerse resimler yollanır. 🔒 Üyelere Özel

selam arkadaşım, yazmış olduğun kuşların kafeslerin resmleri varmı varsa 🔒 Üyelere Özel gönderirsen inceleme fırsatımız olur.birde sadece kuşların fiyatı nedir kafeslerin fiyatı nedir bunu da bildirirsen sevinirim.

hepsine birden fiyat 1000 tl dir. takas düşünülebilir. yerim istanbul levente arabayla 8 dakikalık mesafdedir. petshp değil hobi amaçlı özenle beslemiş ev kuşlarıdır.

sultanlar kac lira olur??

özel büyük jako kafesiyle birlikte 350 tlye veririm. papağanım konuşur hatta şakır. 🔒 Üyelere Özel eklerseniz görüşürüz.

özel büyük jako kafesiyle birlikte 350 tlye veririm. papağanım konuşur hatta şakır. 🔒 Üyelere Özel eklerseniz görüşürüz.

zamanım olmadığından hevesimi bir süre dizginlemek zorundayım.fiyat düşmüştür bilginize

konuşan papağan istanbuldan bir arkadaşa verilmiştir.ilanv kafes ve diğer kuşlar için hala günceldir.bilginize

cennet cift ne kadar?renkleri nasıl

cennet çift malsef satıldı. şuan elimde 6 aylık erkek bir ennet var. isteyen olursa resimleri yollayabilirim. çok güzel ve haylazdır. msn: 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın