Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Hastalık

Merhabalar.Kümesteki horozlarımızdan birinin ayakları tutmamaya başladı ve ibiklerinde de siyahlık oluşmaya başladı.Bu neden kaynaklanır.Yardımcı olursanız sevinirim.

img

sportmen

16 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Onu bilmiyorumda mevsimsel geçiş nedeni ile nezle salgını var hayvanların hasta olmadan vitamin takviyesine başlarsanız herkezin hayvanları sağlıklı kalır

img

sonugoren

15 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Numan kardeşim geçmiş olsun.hasta olanı hemen ayır.bir arada olmasın.gözetim altında tut bakalım.hangi cins horoz hasta.beni cepten arayabilirsin.inşallah başkası olmasın

img

denizlici

16 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

s.a sportmen arkadaşımın size tavsiyem baytril kullanmanız her sabah 5 ml verdinizmi 3 güne kadar bşeyi kalmaz benin güzercinim ve tavukalarımın aynı sorunu vardı cok şükür atlattılar saglıklı ve bereketli olsunlar

img

adem_alkaner

14 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

s.a benimde cüce koşin hororzumun ayakları tuttmamaya başladı giderken kendi kendine yıklıp ters dönmeye başladı bende gentamisisn iğne vurmak istiyordum acaba baytrillmi kullansam veya bayrtili kullanana varmı cevap yazarsanız sevinirim birde yeni denizli civcicn var sonradan boynu yamuldu acaba bilen varmı selamlar

img

serefoksum

14 yıl 9 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hastalık başa bela benim civcivler de veya palazlarda nefes almada zorluk boğazını havaya doğru uzatıyor hayvanlar antibiyotik kullandım ama pek fayda etmedi.İnşallah arkadaşlar siz çözüm bulursunuz kendi hayvanlarınıza.

img

ekaradeniz

18 yıl 2 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

s.a geçmiş olsun. BAKTERAL isimli iğne alın. Tavuklara gögüs etinden 0,5 gr vurun. Neticeyi görürsünüz. Ben kullanıyorum. Saygılar.

img

üretici55

14 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ha şunuda belirtiyim; veteriner kabul etmezsede önemlideğil. bazı şeyler deneme yanılma metodu ile bulunuyor.:D

img

üretici55

14 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

civcivlede palazlarda nefes alma problemi için, tavillin veya tylan toz kullanabilirsiniz, ben faydasını gördüm.

img

irfan48

14 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

solunum yollarında emrah beyin dediği gibi hastalık durumunda tylan50 .actimisin diye sularına konan ilaçlar iyi gelir.bytril de aynı ilaç ama etkisizdir.ayak tutulmalarına faydası yoktur.geçmiş olsun.herkese sağlıklı bol evciller dilerim

img

denizlici

16 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ