Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

hobi belgesi alıcam ama bir sorun var

slm arkadaşlar birsorunum var hobi olarak bıldırcın yetiştiriyorum 5 senedir ayrıca keklik ve kafkas sülünü yetiştiriyorum şöyle bir sorunum çıktı nerden aldığımı kanıtlamamlazım ama 5 sene önce aldım bir çift şimdi yedi taneler bir keklik birçift te sülün ihtiyacım olan hobi belgesi olan kişilerden hediye olarak verdik ve hobi belgesinin fotokopisi birçift bıldırcın bir aded keklik birçift sülün için lazım bir iki gün içinde bulmamlazım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz iyi akşamlar

img

sezgin7787

15 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sezgin,bu işi yasal olarak yapan,fatura kesen çiftlikler var,hepimiz biliyoruz bunları isim yazmayalım (birine reklam birilerine haksızlık olmasın).Varacaksın onların kapısına,elinde bildirdiğin ne varsa yeniden satın alıp faturasını koyacaksın cebine,kendi elindeki hayvanlarıda bi şekilde yolcu edeceksin yada kesip yiyeceksin.Doğru bi iş yapmışsın ama yanlış olmuş,kendi kendini ihbar etmişsin.hobici adam belge almadan önce elinde hayvan bulundurmayacak.

img

pehlivanoğlu

15 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm sn PEHLİVANOĞLU biraz düşüncesizce hareket ettim ama iş işten geçti benim şöyle bir durumum var ben yalovadayım ve çevremde belgeli iş yapan yok petshoplar var onlarda süshayvanları satım belgeleri var başkada belgeleri yok bu yüzden burdan bu şekilde yardım istedim bakalım inşallah hayırlısı olur ilginiz için teşek kürler iyi akşamlar

img

sezgin7787

15 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ