Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Istanbul`da kedi arıyorum
Merhaba, İstanbul ilinde anadolu yakası tercihen yavru kedi arıyorum. Deneyimim yok fakat çok istekliyim. Tercihim Shorthair .

VAN KEDİSİ KIRMASI SOFİ Yİ VERMEK İSTİYORUZ ÇOCUĞUMUZ OLDUĞU İÇİN.

ANNESİ VAN KEDİSİ BABASI KIRMA OLAN KEDİMİZ PEK CİNSİNE RASTLANMAMIŞ BİR KEDİ CİNSİDİR.YAKLAŞIK 4 YILDIR BAKMAKTAYIZ BÜTÜN AŞILARI YAPILMIŞ KARNESİ MEVCUTTUR.AYRICA KEDİMİZ SOFİ EĞİTİMLİDİR TUVALET EĞİTİMİ VARDIR MUTFAĞA GİRMEZ GÜNDÜZLERİ GENELDE UYUR GECE SİZ YATTIĞINIZDA SOFİDE YATAR SABAH KALKAR.ÇOK AKILLIDIR.FOTOĞRAFLARINI GÖNDERMEMİ ARZU EDERSENİZ LÜTFEN 🔒 Üyelere Özel ADRESİNE MAİL ATINIZ.TEŞEKKÜRLER.

Eger hala kedi ariyorsaniz cok guzel bembeyaz mavi gozlu kedi yavrum var .Iki aylik

plastic_angel yazdı :
Merhaba, İstanbul ilinde anadolu yakası tercihen yavru kedi arıyorum. Deneyimim yok fakat çok istekliyim. Tercihim Shorthair .

merhaba bostancıdan 4 aylık siyah uzun tüylü honeybear dişi kedimizi sahiplendireceğiz.hala kedi almadıysanız verebilirim.

plastic_angel yazdı :

merhaba elimde 15 günlük çok çaresiz bir kedi var bi ewe çok ihtiyacı var gerçekten bir kedi almak istiyorsanız bunu alın hem sokakta kalmaktan kurtarırsınız çok acil haber bekliyorum

plastic_angel yazdı :

plastic_angel yazdı :
merhaba kedi aryor musunuz hala numarami birakayim 🔒 Üyelere Özel serpil ben.

Yanıtlamak için giriş yapın